Didžiajai daliai žmonių teks daugiau laiko praleisti namuose.Tačiau leidžiant laiką tarp keturių sienų ilgainiui gali pradėti kamuoti nuobodulys. Dabar sunku įsivaizduoti, bet kartais atsibosta net per ilgai miegoti ir valgyti. Nuobodulį išvaikyti padės kai kurios veiklos!

 

shutterstock_542902378

12 patarimų nuobodžiaujantiems namuose:

 
  • Skaityti, kol pradės merktis akys. Geriausias būdas užmigti – tai paskaityti knygą kaip lopšinę prieš miegą. Pasiimkite knygą iš klasikos kolekcijos, kurios niekada nenorėjote perskaityti ir nė nepajusite, kaip pradėsite žiovauti ir snausti. Vis dėlto reikia įspėti, kad ši taisyklė negalioja tiems, kurie mėgsta skaityti ir nuolat tai daro, nes skaityti jiems niekada nėra nuobodu.
 
  • Žaisti „Candy Crush“. Aplinkiniams žaidimo garsai gali ilgainiui pradėti nervinti, bet negalima paneigti, kad tokie kabinantys žaidimai yra vienas geriausių būdų kovoti su nuoboduliu. Šis, kaip ir kiti kompiuteriniai žaidimai, yra keliantis priklausomybę. Taip pat galima išbandyti „Angry Birds“ arba „Flappy Bird”.
 
  • Pertvarkyti kambarį. Arba spintą, arba stalčius, arba net patį save. Tvarkymasis yra geriausia veikla, kai kamuoja nuobodulys. Prireikia daug laiko, norint nuspręsti, ką išmesti, o ką pasilikti ir kaip viską sudėti taip, kad vėliau būtų patogu naudotis.
 
  • Pasidomėti astrologija. Astrologija – tai daugiau nei keli sakiniai apie kiekvieną Zodiako ženklą. Kiekvienas Zodiako ženklas turi ilgą ir išsamią charakteristiką. Perskaičius viską, ką rasite šia tema, gali būti, kad geriau pažinsite žmones ir net nuspėsite ar pateisinsite jų veiksmus.
 
  • Išsikepti pyragą. O gal sausainių arba naminę duoną? Kepimas mažina stresą ir yra ideali veikla, kai nuobodžiaujama, nes eksperimentuojant virtuvėje su skoniais ir esencijomis laikas prabėga nepastebimai. Po to, kai skanėstai iškeps, turėsite kažką skanaus prie kavos.
 
  • Klausytis muzikos. Šokti ir dainuoti pagal mėgstamiausią muziką. Atrasti seniai pamirštus atlikėjus ir grupes, pasidomėti muzikos pasaulio naujienomis. Namuose galima net surengti karaokės vakarėlį su vaikais ir šeimos nariais. Galima net pabandyti persirengti patinkančiais atlikėjais ir juos suvaidinti.
 
  • Įgyti naujų įgūdžių. Namie galima išmokti praktiškai visko. Internete yra pakankamai vaizdinės medžiagos, kaip išmokti pasidaryti makiažą, gaminti maistą, grafinio dizaino, naujos kalbos, taisyti daiktus ir elektroniką, koreguoti nuotraukas ir net, kaip taisyklingai susilankstyti drabužius.
 
  • Sportuoti namuose. Arba išbėgti anksti rytais pabėgioti lauke. Internete gausu vaizdinės medžiagos, kaip atlikti pratimus pilvo presui, kojoms, rankoms ir nuo sėdėjimo sustingusiai nugarai.
 
  • Pradėti žiūrėti situacijų komedijas. Kitu metu galbūt būtų gaila savo laiko ilgiems televizijos serialų peržiūrų maratonams, bet tik ne tada, kai esate priversti sėdėti namie ir nuobodžiaujate. Yra sukurta daugybė puikių serialų, kurie tikrai verti jūsų laiko ir privers užmiršti negandas, atsipalaiduoti ir pasijuokti.
 
  • Romantiškai leisti laiką su savo partneriu. Nebūtina lankytis prabangiuose restoranuose, norint romantiškos vakarienės. Šiais laikais romantišką vakarienę galima užsisakyti keliais mygtukų paspaudimais internete į namus. O po to, ką veiksite – priklauso tik nuo jūsų fantazijos.
 
  • Daugiau laiko leisti gamtoje ar sodyboje. Arba pasivažinėti automobiliu po vaizdingas apylinkes. Išeiti pasivaikščioti ten, kur nėra daugybės žmonių.
 
  • Užsiregistruoti internetinių pažinčių svetainėje. Jei trūksta bendravimo, ten jo tikrai rasite, o gal net patirsite kokių nors virtualių nuotykių ar išgirsite neįtikėtinų istorijų iš tikro gyvenimo. Internete galima užmegzti draugysčių, kurios vėliau persikels į realų gyvenimą, o gal net taps viso gyvenimo meile.