Ką valgo žvaigždės? (+ 3 receptai)
2017-05-09 16:09Daugumai įdomu, ką valgo mėgstamos kino ekranų žvaigždės, kad ilgus metus išsaugo tobulą figūrą ir puikią išvaizdą. Žinoma, didžioji dalis Holivudo žvaigždžių turi galimybę valgyti specialiai joms paruoštą maistą. Tačiau net ir jos mėgsta sukiotis virtuvėje. Tai išduoda ir jų leidžiamos receptų knygos arba įrašai socialiniuose tinkluose, kuriuose jos dalijasi mėgstamų patiekalų receptais. Pasirodo, joms nedaug kuo skiriasi nuo niekam nežinomų Žemės gyventojų. Dauguma jų pirmenybę teikia skaniam, sveikam, bet ne per daug įmantriam maistui!
Sraigtiniai makaronai su pomidorais pagal Sarah Jessica Parker
- 500 g sraigtinių makaronų
- 10 vyšninių pomidorų
- 100 g rikotos
- 1 – 2 šakelės mėtų
- Alyvuogių aliejaus pagal skonį
Gaminimas
Išvirti makaronus al dente. Nusausinti. Pomidorus perpjauti per pusę ir sumaišyti su alyvuogių aliejumi bei makaronais. Smulkiai supjaustyti mėtas ir sumaišyti su makaronais. Įdėti rikotos ir dar kartą išmaišyti.
4 porcijų
100 g apie 322 kcal
Paruošimo laikas: apie 30 min
Salotos su persikais pagal Cameron Diaz
- 2 – 3 persikai
- 75 g buratos arba mocarelos sūrio
- 50 g kepintų migdolų
- 100 g gražgarsčių
- Šaukštas medaus
- Šaukštelis balzaminio acto
- Alyvuogių aliejaus kepti
- Druskos, maltų, juodųjų pipirų pagal skonį
Gaminimas
Į keptuvę įpilti šiek tiek aliejaus, įdėti medaus. Persikus nuplauti, išimti kauliukus ir supjaustyti. Pakepinti įkaitinto aliejaus ir medaus padaže. Persikus galima kepti ir orkaitėje. Įdėti buratos (mocarelos), gražgarsčių, kepintų migdolų ir sumaišyti su alyvuogių aliejumi. Apšlakstyti balzaminiu actu, paskaninti druska ir pipirais.
Idėja! Ne vegetarai šias salotas gali paskaninti Parmos kumpiu.
2 porcijų
100 g apie 98 kcal
Paruošimo laikas: apie 15 min
Keptos paprikos pagal Sophia Loren
- 4 raudonos paprikos
- 4 šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 skiltelės česnako
- Šaukštas maltų džiūvėsėlių
- Druskos pagal skonį
- 1 – 2 šaukštai parmezano
Gaminimas
Orkaitę įkaitinti iki 180°. Paprikas nuplauti, aptepti aliejumi ir kepti orkaitėje, kol žievelė šiek tiek apdegs. Atvėsintas paprikas supjaustyti 2 – 3 cm griežinėliais. Į keptuvę įpilti šiek tiek aliejaus, sudėti susmulkintą česnaką ir pakepinti, kol paruduos. Sudėti supjaustytas paprikas. Troškinti ant vidutinės ugnies 20 minučių. Paskaninti druska, sumaišyti su maltais džiūvėsėliais ir tarkuotu parmezanu.
2 porcijų
100 g apie 157 kcal
Paruošimo laikas: apie 30 min
TV3 archyvo nuotraukos