Kviečiame pažvelgti į numerologinę parapsichologės Neringos Saladžės prognozę birželio mėnesiui. Kas laukia mūsų visų ir ko gali tikėtis kiekvienas atskirai?

   

Bendra birželio prognozėShutterstock_1975594982 (1)

 

 

Vasara prasidės galingu srautu. Plūs energija ir informacija, o ši stipri banga išneš į aukštesnius lygmenis. Retam pavyks išvengti šio pliūpsnio. Dar pavasarį prasidėjo persiskirstymas, žmonių ir idėjų padalinimas, kai tenka rinktis vieną iš dviejų, o tarpinė pozicija, atrodo, neegzistuoja. Štai birželį taps dar aiškiau, kad vienu metu prisėsti ant dviejų kėdžių neįmanoma. Tie, kurie vėlavo rinktis pusę, dabar bus priversti tai padaryti. Toks išsidvejinimas tarsi dar labiau padidins prarają tarp skirtingų žmonių grupių. O emocijos tiesiog siaus. Tad visiems derėtų elgtis kuo santūriau, neprovokuoti konfliktų. Dvasiniame lygmenyje tvyros tuštuma. Niekas nekalbės apie dvasines vertybes ir moralę, nes visi galvos apie reikalus fiziniame lygmenyje. Birželį pinigai tarsi neteks galios. Tad tie, kurie praėjusį mėnesį išmoko atsiriboti nuo prieraišumo pinigams, dabar jausis geriau. Tarsi laimėję laisvę.

   

Kaip apskaičiuoti savo gimimo skaičių?

 

 

Numerologijoje svarbiausias aspektas – gimimo data. Tad vien ją žinant galima apskaičiuoti reikšmingąjį gyvenimo kelio, kitaip dar vadinamą gimimo skaičių. Atliekami paprasti aritmetiniai veiksmai: gimimo metai, mėnuo ir diena surašomi atskirais skaitmenimis ir sudedami. Sumą neretai sudaro dviženklis skaičius, tad gauti skaitmenys vienas su kitu sudedami tol, kol gaunamas vienaženklis skaitmuo. Pavyzdžiui, 1987 m. rugsėjo 13 d. gimęs žmogus turi atlikti tokius aritmetinius veiksmus: 1 + 9 + 8 + 7 + 0 + 9 + 1 + 3 = 38. Tuomet gautus skaičius sudėti: 3 + 8 = 11. Galiausiai sudėti skaičius dar kartą, kol gaunamas skaičius nuo 1 iki 9: 1 + 1 = 2. Tad suskaičiuokite savąjį ir skaitykite juo pažymėtą prognozę.

   

Individualios birželio prognozės pagal gimimo skaičių

 

 

VIENETAS. Keistai palanku pasirašyti sutartis, sudaryti sandorius ar kitaip įsipareigoti. Bendroje apžvalgoje minėtas energijos srautas atneš daug jums ir aplinkiniams reikalingos, naudingos informacijos. Priimkite ją, tinkamai pasinaudokite ir drąsiai skleiskite kitiems. Gali parūpti ir mokslai. Galbūt tai diplomo gavimo laikas, o gal kils mintis išmokti kažko naujo.

   

DVEJETAS. Visapusiškai vaisingas. Idėjos, mintys, tikslai ar net nauja gyvybė užmezgama, nešiojama, auginama, o tuomet ateina laikas tai paleisti į pasaulį. Šis laikas yra dabar. Iš tiesų daugeliui dvejetukų rūpės šeima, namai, gausinimas ir auginimas. Geriausia leisti energijai skleistis ir gimti viskam, kas jau subrendo.

   

TREJETAS. Nors tradiciškai vasara – atostogų metas, tačiau trejetukams turėtų rūpėti verslas ir uždarbis. Pavyks pagauti aiškią perspektyvą, ką daryti, kad pavyktų „gerai prasisukti“. Reikėtų mąstyti plačiai ir atvirai. Mat birželį gali pasisekti išplaukti į plačiuosius vandenis, atidaryti naujas ir labai sėkmingas erdves. Šalia gali atsistoti svarbus žmogus ir dėl jo teks priimti reikšmingą sprendimą. Elkitės gudriai ir apgalvotai, pasitelkite diplomatinius gebėjimus.

 

 

KETVERTAS. Niūrus ir tamsus periodas. Tokia energija jaučiama dviem atvejais. Kai vyksta sudėtinga dvasinė transformacija arba artimiesiems palikus šį pasaulį. Bet kokiu atveju, bus nelengva. Šis laikas gausus sudėtingų ir emociškai provokuojančių įvykių. Visgi jie bus apvalantys, netgi išlaisvinantys. Mokykitės susitaikyti ir priimti viską, ką duoda likimas.

   

PENKETAS. Kvepės atostogomis ir visais puikiais, su jomis susijusiais, dalykais. Būsite pakilios nuotaikos, galbūt susižavėsite žmogumi ar vieta. Pasinaudokite šiuo jums asmeniškai geru laiku. Tikėtina, kad sulauksite naujienos iš vyresnių ar jaunesnių kartų atstovų. Jeigu prašys pagalbos, padėkite. Jeigu gausite paveldėjimą, priimkite su dėkingumu.

   

ŠEŠETAS. Patirsite dvasinių kančių dėl pasibaigusios meilės. Atrodė, kad šį kartą viskas bus gerai, deja, nepavyko. Tad netrūks apgailestavimo ir priekaištų sau. Visgi palanku į šio mėnesio įvykius pažvelgti iš kitos pozicijos. Užuot savęs gailėję ar ieškoję kaltų dėl nesėkmių, pamąstykite, kad visa tai, kas vyksta, jums reikalinga ir veda ten, kur turite būti.

   

SEPTYNETAS. Susidursite su problemomis darbe ar oficialiose įstaigose. Veikiausiai atėjo laikas keisti darbą, pareigybę. Užbaikite vienus procesus, kad galėtumėte pradėti kitus. Jūsų nepersekioja nesėkmės. Tiesiog esate ne ten, kur turite būti. Kliūtys yra ženklas, kad gyvenimas jus kreipia kita linkme. Judėkite tolyn ir į geresnes vietas.

   

AŠTUONETAS. Laukia švarus ir gražus laikotarpis. Tik reikia išmokti tą gerumą ir švarumą pastebėti. Birželį energijos bus galingos, tai puikus metas rengti šventes, tuoktis ir kitaip įsipareigoti. Vasaros pradžia iš tiesų šventiška, tad dalinkitės laime ir džiaugsmu su kitais.

   

DEVYNETAS. Pirma mėnesio pusė neš stabilumą ir užtikrintumą. Tiesa, tai pasireikš kiek netradiciškai, netipiškai. Štai antroji birželio pusė jau bus gerokai sunkesnė. Netikėtai užgrius problemos ir buities rūpesčiai. Nieko baisaus gal ir neįvyks, tik visa tai stipriai pajusite, nes anksčiau viskas buvo puiku. Prisiminkite, kad senos nuodėmės meta ilgus šešėlius. Tad birželio pabaigoje gali pasivyti tie reikalai, kurie nebuvo tinkamai sutvarkyti anksčiau. Sutvarkykite juos ir pasijusite geriau.

   

Autorius Eglė Stratkauskaitė