Net labiausiai įsimylėję žmonės vasarą, kai labai karšta, netrykšta dideliu noru mylėtis. Tačiau tai, kad karšta, neturėtų tapti pasiteisinimu vengti intymaus suartėjimo. Šią delikačią problemą padeda išspręsti tinkamos pozos. Ir joks karštis tada nebus baisu!

 

seksas

Norint mylėtis su malonumu vasarą, reikia laikytis kelių taisyklių: stengtis, kad būtų mažiau fizinio kontakto, netoliese būtų vėsaus oro arba šiaip vėsumos šaltinis, judesiai turėtų būti lėtai. O kokios pozos labiausiai tinka?

 

5 geriausios sekso pozos, kai karšta:

 
  • „Šuniukų poza“. Šioje pozoje kūnai gana mažai liečiasi, iš esmės – tai yra vienas, tęstinis įsiskverbimas. Ši poza yra viena jausmingiausių ir ypač vyrams ji labai patinka. Vasara – pats geriausias laikas praktikuoti šią sekso pozą ne tik retkarčiais paįvairinimui, bet beveik visada.
 
  • Prie sienos. Jeigu moteris yra prisispaudusi prie sienos, viena koja pakelta ir vyras įsitaiso tarp jos taip, kad kūnų kontaktas būtų minimalus, o vėsuma nuo sienos sumažinti diskomfortą dėl karščio. Beje, šią pozą galima atlikti tiek stovint veidu į sieną, tiek nugara į sieną.
 
  • „Šaukštelių poza“. Jeigu dėl didelio karščio nėra jėgų energingiems ir greitiems judesiams, pabandykite mylėtis viena maloniausių pozų – šaukštelių. Jūs gulite ant šono, jūs priekyje, o jis – už jūsų. Ši kūnų poza padeda mėgautis beveik nejudant: pakanka to, kad jis yra viduje.
 
  • Kojos į viršų. Tai yra viena iš misionieriaus pozos variacijų, kai kūnai per daug nesiliečia, kas gali maloniau, kai yra labai karšta. Atsigulkite ant nugaros, pakelkite kojas į viršų, o partneris tegul suima kojas už kulkšnių. Malonumas bus garantuotas, o fizinių prisilietimų – gana nedaug.
 
  • 69 poza. Oralinis seksas – tai geriausias išradimas, kai karšta, nes jam atlikti reikia mažiau fizinio kontakto ir judėjimo. Tikriausiai daugelis sutiks, kad geriausias oralinis seksas yra tas, kuris yra abipusis, todėl nereikėtų šios pozos pamiršti ir karštomis vasaros dienomis!