4 = 761. Kaip ketverius metus paversti 761-eriais? TV3 Play, šiandien švenčianti savo ketvirtąjį gimtadienį suskaičiavo, kad lankytojai žinomiausioje televizijoje internete per visą jos gyvavimo laiką praleido daugiau nei 6,6 mln. valandų – būtent tiek, kiek ir trunka 761 metai!

 

tv3play

Per vieną minutę – 36 video? Praktiškai per tą patį laikotarpį TV3 Play vaizdai buvo peržiūrėti net 75 mln. kartų, o tai yra net daugiau nei 52 tūkst. kartų per dieną arba 36 kartai per minutę!

 

O kiek puslapių atverstumėte per valandą? Per keturis metus TV3 Play puslapių atversta net 175,6 mln. arba net daugiau nei 5 tūkst. kartų per valandą.

 

Skaičių magijos yra ir daugiau. Paskutiniais duomenimis, vidutiniškai per dieną lankytojas TV3 Play praleidžia po 41 min. 56 sek. Ši televizija internete per mėnesį sulaukia net 225 tūkst. lankytojų, kurie naudoja kompiuterius, dar 36 tūkst. tų, kurie ją žiūri savo išmaniuosiuose telefonuose ir 20 tūkst. planšečių naudotojų.

 

TV3 Play užimą stiprią poziciją interneto rinkoje, pasiekdama net 12 proc. visos interneto auditorijos Lietuvoje!

 

Šių metų žiūrimiausių laidų TOP 10 lankytojai vienareikšmiškai rikiuoja geriausius serialus, realybės dokumentiką ir svarbiausias aktualijas pateikiančias TV3 Žinių laidas.

 
TV3 Play žiūrimiausių programų TOP
Rezidentai
Laukinė Esmeralda
TV Pagalba
Tobula kopija
Moterys meluoja geriau
Pasmerkti 3
Farai
Akcentas
Gyvenimo bangos
TV3 Žinios

Šios ir dar daugybė laidų, projektų, specialių transliacijų yra žiūrima būtent TV3 Play televizijoje internete – tada, kai patogu, ten, kur patogu. Būtent tai yra tai, ko reikia aktyviam šių dienų žmogui.

 

Didžiausią TV3 Play auditorijos dalį (85 proc.) sudaro 7−45 metų amžiaus žiūrovai. Daugiau nei pusė jų yra didžiųjų Lietuvos miestų gyventojai.

 

TV3 Play priklauso TV3 televizijos šeimai, kurią valdo Europoje lyderiaujanti tarptautinė žiniasklaidos kompanija „Modern Times Group”. Grupei priklauso ir televizijos TV6 bei TV8, naujienų ir pramogų portalas tv3.lt, radijo stotis „Power Hit Radio” bei interneto reklamos kompanija SmartAd.

*Pranešime naudoti „Gemius Audience“ ir „Google Analytics“ duomenys

 

Tiesioginės transliacijos, laidų įrašai ir specialūs projektai – kiekvienam patogiu laiku

TV3 Play!