Romantika neturėtų būti tik vieną dieną per metus. Būtent tai šv. Valentino diena ir turėtų priminti. Bent šią dieną reiktų pasistengti užmiršti kasdienius rūpesčius dėl vaikų auklėjimo, namų ruošos ar nebaigtų darbų.

 

Visi žino, kad seksualiniai santykiai yra svarbi sutuoktinių gyvenimo dalis. Ilgainiui intymus gyvenimas tampa pernelyg ramus ir nuobodus. Dažniausiai nebūtina kreiptis į seksologus ar į kitus patarėjus, kad į savo meilės guolį įpūstumėte naujų vėjų. Valentino diena gali būti nauja, geresnio ir kokybiškesnio sekso pradžia.

 

Tegul Valentino dienos kritikai šaiposi, tačiau šampanas ir raudonos rožės tikrai jaudina ir nuteikia romantiškai. Be to, juk nedaugelis leidžia sau tokią pramogą kasdien? Net ir banalūs dalykai nėra nieko blogo, jei jie nevyksta pernelyg dažnai. Atvirkščiai! Romantiška atmosfera lyg iš sentimentalių filmų kaitina kraują ir paruošia audringai nakčiai.

 

Svarbiausia karštos Valentino nakties taisyklė – neskubėti, mėgautis maloniais pojūčiais. Vakaras turėtų būti toks, kad abiems būtų malonu prisiminti.

 

Savo valentiną nustebinti naujais, erotiškais apatiniais drabužėliais. Seksualus įvaizdis kursto aistras!

 

Masažas su kvapiaisias aliejais padės atsipalaiduoti. Prisilietimai prie kūno gundo ir paruošia ilgam ir aistringam vakarui.

 

Išbandyti naują sekso pozą arba išbandyti seksą, persirengus kokiu nors personažu. Kas labiausiai jaudintų: gydytojo, slaugytojos, tarnaitės, geišos ar stiuardesės kostiumas?

 

2014 metais šv. Valentino diena yra penktadienį. Dauguma galėtų meilės dieną švęsti net tris dienas – visą savaitgalį. Tiek laiko užteks ir ilgam, jausmingam seksui ir spontaniškiems, aistringiems „greitukams“.