Kiekvienas nori gyventi taip, kad būtų atliepti asmeniniai poreikiai ir patenkintas įspūdžių, nuotykių, savirealizacijos siekimas. Gausos ir gerovės troškimas nepadaro mūsų materialistais ar savanaudžiais, priešingai – tik kažką turėdami galime pasidalinti su kitais. Gerovę kuriame pasitelkę įgūdžius, išmintį, gebėjimą prisitaikyti, tačiau nė vienam nepamaišys šiek tiek pagalbos iš šalies.

 

ŽolelėsBeautiful,Concept,Greeting,Card,Of,Opened,Vintage,Chest,Treasure,With

 

Įvairiems magijos ritualams naudojami skirtingi augalai, pasižymintys specialiomis savybėmis. Norint pritraukti gausą ir gerovę, augalams taip pat tenka reikšmingas vaidmuo. Pasak ezoterikų, naudinga pasigaminti specialių magiškų maišelių, pritraukiančių gausą. Tokius maišelius galima nešiotis drabužio kišenėje, rankinėje, piniginėje arba saugoti namuose. Į medžiaginį maišelį dėkite rūgštynių, kmynų arba aguonų sėklų, kad turėtumėte daugiau pinigų. Taip pat tinka mėtų ar bazilikų lapeliai, kurie skatina sėkmę profesinėje veikloje, ypač – versle. Dar tinka muskatas, kuris pritraukia turtus. Nepamaišys, jei į maišelį įdėsite džiovintų apelsino žievelių: jų aromatas magijoje siejamas su sėkme ir gerovės augimu.

 

Vietoj maišelio, namuose galima naudoti apelsinų bei muskatų smilkalus ar garinti jų eterinius aliejus arba šių dviejų aromatų eterinių aliejų mišinius. Ne tik skleis malonų kvapą, bet ir pritrauks į namus gausą.

 

Augalai

 

Jei norite, kad namuose vyrautų gausa, atkreipkite dėmesį į tai, kokius augalus auginate tiek viduje, tiek lauke. Visi puikiai žino su materialine gerove ir klestėjimu siejamą gėlę, liaudiškai vadinamą pinigų medžiu. Kaskart laistydami ir matydami, kaip auga mėsingi šio augalo lapai, įsivaizduokite, kad sykiu auga ir jūsų gerovė. Kambaryje auginti tinka visų mėgstamus prieskonius, kurie taip pat siejami su gerove bei gausa, tai – čiobreliai, rozmarinai, bazilikai. Turėkite po vazonėlį ant virtuvės palangės.

 

Lauke auginkite didesnių, gausą namams lemiančių augalų. Itin stiprią galią turi riešutmedis, jazminas, laurų medis. Tiesa, pastarasis mūsų klimato juostoje negali žiemoti, todėl geriau rinktis vazoninį ir laikyti lauke tik šiltuoju metų laiku. Laurų lapai naudojami daugelyje burtų, kuriais siekiama pritraukti turtus.

 

Verta žinoti, kad nedera sodyboje ar aplink ją naikinti dilgėlių. Šis augalas atbaido kitų žmonių pavydą ar apsaugo nuo neigiamų burtų, susijusių su pinigais. Pavyzdžiui, jei kažkas palinki prarasti turtą ar kad sudegtų namai. Džiovintų dilgėlių puokštelę galima pasikabinti ir bute.

 

Žvakės

 

Magiškiems ritualams, kuriais norite pritraukti gausą, reikėtų naudoti rudą, auksinę arba žalios spalvos žvakes. Jei tokių neturite, tiks ir balta, nes ji žvakių magijoje laikoma neutralia. Gausą ir gerovę lemiantys ritualai su žvakėmis yra keli, todėl galima pasirinkti priimtiniausią.

 

Paprasčiausias būdas – uždegti žvakę ir susikaupus pagalvoti apie gausą bei gerovę, kaip ją įsivaizduojate. Vieniems tai gali būti naujas namas ar automobilis, kitiems – kelionės ir pan. Mintyse kelias minutes palaikykite trokštamo dalyko vaizdą ir užpūskite žvakę. Tokį ritualą galite kartoti kasdien, kol troškimas išsipildys.

 

Sudėtingesnis būdas – užrašyti ant medžio lapo (geriausia – laurų) tikslią sumą, kuri asocijuojasi su gausa arba kurios trūksta iki svajonių pirkinio. Ant to lapo uždėkite žvakę ir susitelkę pagalvokite apie norą, konkrečios pinigų sumos skaičius ar ką už juos pirksite. Apmąstymas turėtų trukti bent 10 min. Tada leiskite žvakei sudegti, o medžio lapą užkaskite po velėna, kad noras „sėkmingai išleistų šaknis ir užaugtų“. Toks ritualas atliekamas tik vieną kartą.

 

Kristalai

 

Gausai ir gerovei prisišaukti verta pasitelkti kristalus. Gamtoje randami įvairūs kristalai savo galias atskleidžia, kai sušildomi žmogaus energijos. Norimą kristalą galima našioti kaip pakabutį ar žiedo akelę, karoliuką apyrankėje. Tinka tiesiog palaikyti delnuose kelias minutes galvojant apie norus. Būtent gausai ir gerovei paskatinti vertingi keli kristalai.

 

Citrinas keičia neigiamą energiją į teigiamą, valo aurą ir šalina iš kelio kliūtis. Stiprina pasitikėjimą savimi ir padeda kurti gausą bei gerovę. Citrinas laikomas puikiu pasirinkimu, kai norisi apsaugos ir pagalbos, kol patys ryžtingai siekiate susikurti svajonių gyvenimą.

 

Skaidrus topazas siejamas su energija, troškimų įgyvendinimu, gausa ir dosnumu.

 

Avantiūrinas gali lemti sėkmę sprendžiant materialinius reikalus, ypač jei siekiant tikslų tenka rizikuoti.

 

Tamsiai ir šviesiai žali agatai į gyvenimą padės pritraukti augimo ir gausos energiją. Tačiau visa, kas gyva, nuolat keičiasi, todėl reikėtų nusiteikti, kad gausa į gyvenimą atkeliaus tik su esminiais pokyčiais.

 

Netekus darbo, patyrus nuostolių, į pagalbą pasitelkti bronzitą, kuris laikomas stabilizuojančiu Žemės energijos akmeniu. Padės atkurti saugią ir patogią situaciją, rasti pragyvenimo šaltinį ir vėl tvirtai atsitoti ant kojų.

 

Vizualizacijos

 

Vis dažniau ne tik ezoterikai, bet ir saviugdos treneriai bei psichologai kalba apie vizualizacijų galią. Pasak jų, vizualizuodami tam tikrus dalykus pasiekiate, kad jie virstų realybe. Kaip tai veikia? Visų pirma, vizualizuodami išsikeliate aiškius tikslus ir nukreipiate vidinę energiją, motyvaciją bei ryžtą jiems įgyvendinti. Visų antra, siunčiate aiškią žinutę visatai, Dievui ar kitai aukštesniajai jėgai, kokia pagalba ar postūmis jums reikalingas. Be to, pasąmoningai imatės reikalingų veiksmų bei vidinių ir išorinių pokyčių, kad svajonė virstų realybe.

 

Norint gyventi gausoje, reikia vizualizuoti gausą. Tai reiškia, kad turite aiškiai matyti dalykus, kurie siejasi su gerove. Naudinga vizualizuoti iki mažiausių detalių, pavyzdžiui, jei norite nuosavo būsto, turite matyti konkretų namą su langais, užuolaidomis, baldais, sūpynėmis terasoje ir t. t. Tam, kad būtų paprasčiau surinkti mintis, galite užsirašyti ir kasdien prieš miegą susitelkę paskaityti apie svajonių namą. Puikus būdas rašyti sau laiškus iš tos realybės, apie kurią svajojate. Papasakokite sau, kaip sekasi įsikurti naujame name, kas buvo pirmieji svačiai, kokie laimingi čia jaučiatės. Darykite tai kuo dažniau, ypač kai stinga motyvacijos veikti.

 

Gausos mąstymas

 

Dar vienas būdas, nereikalaujantis jokių magiškų įrankių. Mūsų gerovė ir gausa tiesiogiai priklauso nuo minčių, nes jos linkusios materializuotis. Jei nuolat galvosite apie tai, kaip trūksta pinigų, kaip prastai gyvenate lygindamiesi su kažkuo kitu, iš tiesų negalėsite pasigirti pritekliumi. Taip pat kenksminga skųstis mokesčiais, negrąžinti skolų, neskolinti doram žmogui, neaukoti labdarai. Pinigai yra energija, kuri turi ateiti ir išeiti iš jūsų namų bei piniginės: jei užlaikysite, nauji pinigai neateis, o senų nuolat trūks.

 

Gausos mąstymas yra tada, kai esate nusiteikę, kad viskam pakanka pinigų. Kai išleisdami pinigus (net jei tai mokesčių mokėjimas) jaučiate pasitenkinimą. Kai negailite leisti sau, artimam, svetimam. Kasdien turite bent kartą susitelkti ir pagalvoti apie tai, kad turite užtektinai, kad jums nieko netrūksta. Taip pat pasidžiaugti gavus pinigų, simboliškai išleisti, tarsi atšvenčiant, kad su pinigais sietų teigiama emocija. Galvokite, kad jums visko pakanka, ir taip bus. Žinoma, tai galioja žmonėms, kurie ne tik galvoja apie gausą, bet ir žengia konkrečius žingsnius, kad kurtų savo gerovę.

 

Lengvi kerai

 

Tikintiems magija naudinga pabandyti ritualus, galinčius pritraukti gausą ir gerovę. Vienas jų – užkasti pinigėlį į žemę šviečiant pilnačiai. Tikima, kad pilnas Mėnulis gali užtikrinti ir pilną piniginę, o Žemės galia yra auginti, todėl, pasitelkus šiuos du elementus, įmanoma sulaukti puikių rezultatų. Pinigėlis gali būti ir šių laikų, ir senovinis ar net netikras, svarbu jį suvokti kaip pinigų simbolį.

 

Uždekite 3 gausą ir gerovę lemiančių spalvų žvakes ir užrašykite norimą pinigų sumą ar gausą simbolizuojantį ženklą ant popieriaus lapo (puikiai tinka oranžinės ar auksinės spalvos rašiklis). Keletą minučių deginkite žvakes galvodami apie norą. Tada sudeginkite lapelį, paliesdami kiekvienos žvakės liepsną. Žvakes užpūskite, o pelenus paleiskite pavėjui, kad vėjo energija iškrutintų finansinę padėtį iš mirties taško.

 

Žalios, rudos ar auksinės spalvos žvakių energija galima įkrauti rastą akmenėlį. Palaikykite jį degindami žvakes ir galvodami apie gausą. Jei išeina, geriausia akmenėlį pavedžioti per žvakių liepsnas. Taip įkrautą akmenėlį nešiotis su savimi, kol pritrauks gausą. Paskui grąžinti atgal žemei.

 

Naudinga įsigyti specialią galią turinčių talismanų. Finansinę sėkmę į namus pritraukia kiniška fengšui statulėlė – monetą burnoje laikanti varlė arba raudonu siūlu perrištos kelios kiniškos monetos.

 

Pagarba pinigams

 

Norint, kad gausa ir gerovė neapleistų, ją reikia vertinti. Gausa tiesiogiai susijusi su pinigais, todėl su jais dera elgtis pagarbiai.

 
  •  Neišmesti ir vertinti net vieną centą.
  •  Pinigus laikyti piniginėje, o didesnes sumas – medinėje dėžutėje.
  •  Neglamžyti banknotų ir nekišti į kišenes.
  •  Nepalikti dulkėti ant stalo ar kitoje matomoje vietoje.
  •  Gavus pinigų, skirti minutę sąmoningai padėkoti ir pasidžiaugti.
  •  Laimėtus ar dovanų gautus pinigus reikia greitai išleisti, nes prarasite.
  •  Netaupyti pinigų juodai dienai ar laidotuvėms, nes prisikviesite.
 

Autorius Laima Samulė