Jau šį penktadienį laidoje ,,Muzikinės kovos“ per ,,Lietuvos ryto“ televiziją žiūrovų laukia daug netikėtumų ir keistenybių.

 

IMG_2310 (Small)

 

Įsijungę televizoriųs, žiūrovai aiktels, nes vietoj savo mėgstamo laidos komentatoriaus muzikos apžvalgininko Ramūno Zilnio pamatys ne ką kitą, o tikrą Kalėdų senelį. Tokį, kuris ne tik kartą metuose keliauja per pasaulį, dalindamas dovanas, bet ir, pasirodo, yra tikras lietuviškos muzikos fanas.  Kaip ir priklauso tikram Kalėdų seniui, stebėdamas, kaip jam dainuoja ir šoka ,,Muzikinių kovų“ dalyviai, filmavime dosniai dalins saldainius.

 

IMG_2317 (Small)

 

O grupės laidoje susikaus nepėsčios. Dėl galimybės kovoti kitame etape šįkart stos į muzikinį ringą  Šiaulių kantri muzikos asai grupė ,,Jonis“ ir pop muzikos dendžiai ,,Džentelmenai“.

 

IMG_2320 (Small)

 

Jau laidos filmavimo metu netrūko linksmybių ir netikėtumų. Laidos vedėjas Deivis neatsispyrė pagundai išbandyti naujus muzikos instrumentus, todėl pabandė groti tarka ir dubeniu. Jam sekėsi neblogai, todėl įsidrąsinęs Deivis pasiprašė būti priimtas  į grupę ,,Jonis“, pažadėjęs, kad muzikuos visiškai nemokamai.

 

Laidos žiūrovai penktadienį savo skambučiais turės nuspręsti, kuri grupė – „Jonis“ ar „Džentelmenai“  jiems patinka labiau ir yra verta keliauti į kitą laidos etapą.

 

,,Muzikinės kovos“- jau penktadienį, gruodžio 22, 20:30 per ,,Lietuvos ryto“ televiziją.

 

Nuotraukos iš „Lietuvos ryto“ televizijos archyvo.