Merginų viliotojas Artūras ir toliau tęsia savo žygdarbius bei vilioja pinigus iš patiklių moterų. Dalyvaudamas LNK laidoje „Yra, kaip yra“ šio ketvirtadienio popietę 17.25 val. jis pasakos, kad iš paskutinės jo „mylimosios“ jam pavyko išvilioti 740 eurų, o draugystė tetruko vos dvi savaites, be to, vyras atskleis, kad nevengia moterų paprašyti pinigų ir po lytinių santykių.

 

Alfonsas

 

Artūras sako, kad vasaros metu per mėnesį jis nueina į maždaug 16 pasimatymų, o 3 – 4 merginos, kaip sako vaikinas, užkibdavo už jo kerų. Vyras dažniausiai renkasi 20 – 35 metų moteris, kurios turi stabilias pajamas.

 

Alfonsas

 

Viliotojas pasakos, kad jis jaučiasi blogai, jeigu merginas vaišina kava, arbata ir jam šios investicijos neatsiperka. Anot vyro, moterys turi susimokėti už jo kompaniją bei rodomą dėmesį.

 

Alfonsas

 

Vyras teigia, kad pavasarį pasipila daug gražių merginų, su kuriomis Artūras nevengia turėti ir lytinių santykių, tačiau ryte iš moterų reikalauja pinigų už praleistą naktį. Paskutinį kartą už naktį vyras gavo 340 eurų.

 

„Pasikviečiu vakarienės, ir po to ji man rašo: „Aš tave myliu“. Ką darysi. Ir man tenka parašyti, kad myliu, nes juk tai darbo dalis“, – laidoje kalbės Artūras.

 

Vyras įsitikinęs, kad vyresnės moterys – protingesnės, su jomis daugiau darbo, reikia nueiti bent į 2 – 3 pasimatymus, kad apsuktų galvą ir išviliotų pinigus.

 

Kita laidos dalyvė – Londone gyvenanti verslininkė Kristina, kuri mano, kad moterys neturėtų prasidėti su vargšais vyrais. Anot jos, vyras turi turėti butą, mašiną bei būti apsirūpinęs finansiškai.

 

Moteris pasakos, kad ji žinanti daug vyrų iš Lietuvos, kurie atvažiuoja į Londoną ir ieško turtingų moterų. Kristina teigia, kad ir ji sulaukia tokių vyrų dėmesio: „Man rašo meilės laiškus, kaip jie mane mylėtų, o jiems tik 25 metai. Tai aišku, kad jie nori ne manęs, o mano pinigų“.

 

Kristina turėjo dvi santuokas, kurios abi žlugo dėl vyrų neištikimybės. Moteris atskleis, kad yra sulaukusi ir dosnių pasiūlymų: „Susirašinėjau su vienu indų magnatu, kuris pasiūlė mokėti po 9 tūkst. eurų, kad būčiau su juo, bet jis pasirodė per senas, negražus. Po to kitas šeichas siūlė atvykti gyventi pas jį į Jungtinius Arabų Emyratus“.

 

Visą laidą apie iš moterų pinigus viliojančius vyrus žiūrėkite šią ketvirtadienio popietę laidoje „Yra, kaip yra“ 17 val. 25 min. per LNK.