Nors sakoma, kad krepšininkų, kaip ir policininkų – buvusių – nebūna, gerai Lietuvoje žinomas sportininkas Ramūnas Šiškauskas prieš tris metus paskelbė apie savo, profesionalaus krepšininko, karjeros pabaigą. Nuo tada vyras leidžia sau pasmaližiauti ir pasimėgauti įprastai sportininkų racione neegzistuojančiais gardumynais. TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ kartu su šeima apsilankęs vyras atskleidė, kad jis ypač mėgsta saldėsius.

 

TV3_Virtuves_istorijos_Siskausku_seima_FOTO_PRO

 

Kad ir kokiame pasaulio krašte tekdavo žaisti Ramūnui, kartu su legendiniu krepšininku keliaudavo visa šeima.  „Virtuvės istorijų“ vedėjams Sandrai Daukšaitei-Petrulėnei ir Andriui Žiurauskui svečias sakė, kad šventinis laikotarpis jo rezultatyvumui krepšinio aikštelėje nepakenkdavo.

 

TV3_Virtuves_istorijos_Siskausku_seima_FOTO_PRO

 

„Na, gal tik svoris pasikeisdavo“, – sekmadienį, 9.30 val., televizijos eteryje juokaus krepšininkas. Krepšininko žmona džiaugiasi, kad tos ilgos laukimo valandos prie šventinio stalo dabar – tik praeitis.  Pasak Editos, geriausia Kalėdų dovana seniau būdavo šventes pasitikti kartu su vyru.

 

TV3_Virtuves_istorijos_Siskausku_seima_FOTO_PRO

 

R. Šiškauskui atskleidus, jog jis itin mėgsta saldumynus, kulinaras Ruslanas Bolgovas pakvies krepšininko šeimyną kartu gaminti kalėdinių gardumynų – ypatingųjų keksiukų bei tradicinių imbierinių sausainių. Įsijautę į darbus virtuvėje, Šiškauskų sūnūs Matas ir Lukas atskleidė, kad tėtis virtuvėje yra retas svečias, o ir pats Ramūnas neslepia, kad virtuvė – žmonos žaidimų aikštelė.

 

TV3_Virtuves_istorijos_Siskausku_seima_FOTO_PRO

 

Legendinis krepšinio virtuozas R. Šiškauskas kartu su šeima „Virtuvės istorijų“ studijoje-virtuvėje ne tik gamins kalėdinius gardumynus, bet ir dalinsis prisiminimais, kaip krepšininkams kartais tenka švęsti didžiąsias metų šventes.

 

Ką nemėgstantis virtuvėje sukiotis Ramūnas valgydavo, kai žmona išvykdavo? Kodėl koldūnai ir virtinukai šeimai sukelia juoką?  Jaukus ir linksmas pokalbis su Šiškauskų šeima bei vertingi ir naudingi kulinaro R. Bolgovo patarimai apie šventinius valgius –  laidoje „Virtuvės istorijos“ jau šį sekmadienį, 9.30 val. per TV3.

 

„Virtuvės istorijos“ – sekmadieniais 9.30 val. per TV3!