LNK televizijos „Mes pačios“ laidos vedėja Nijolė Pareigytė- Rukaitienė kviesdama moteris  į laidoje vyksiančio pokyčių projekto atranką, teigia, kad labai dažnai lietuvaitėms stinga šypsenos, spalvų ir pasitikėjimo savimi.

 

Nijolė Pareigytė

„Nebūkime pilkomis pelytėmis, drąsiai pasitikėkime savimi. Esame vienos gražiausių pasaulyje“, – į Lietuvos moteris kreipiasi laidos vedėja, jau nuo rugsėjo 6 d. sugrįžtanti į televizijos ekranus su nauja puokšte patarimų moterims.

 

„Jei kas rytą pastebi vieną ir tą pačią erzinančią raukšlelę, tave nervina nuobodi plaukų spalva, nuolat nežinai, ką apsirengti ir kaip taisyklingai pasidažyt, nekaltink vyro ir  išnaudok progą: leisk profesionalams tau padėti! Juk tai puiki galimybė ištrūkti iš kasdienybės ir kartu su įvaizdžio kūrimo specialistais  pasinerti į kardinalius, tačiau į 24 valandas telpančius, pokyčius. Galbūt tai bus tavo sėkmės pradžia!”- šypsosi moterims skirtos laidos vedėja.

 

Rugsėjo 11 d. 15 val. Vilniaus prekybos centre „GO9“ pokyčių ištroškusių damų lauks LNK  „Mes pačios“ komanda, paruoštos dalyvių anketos bei smagus bruzdesys.  Moterys galės ne tik užsirašyti į projektą „Pokyčių metas“, bet ir išbandyti natūralios vaistinėje pagamintos lietuviškos kosmetikos „Žiedė“ naujoves, pasitarti su konsultantais, kas labiausiai tinka jų odai, išgirsti veidoskaitininkų patarimų ir tiesiog maloniai praleisti laiką viename moderniausių ir stilingiausių prekybos centrų Vilniuje

 

Pirmąjį rugsėjo sekmadienį naują sezoną LNK televizijoje pradėsiančioje laidoje „Mes pačios“ bus ne tik naujausių grožio puoselėjimo atradimų ir kardinalių stiliaus pokyčių, bet ir kulinarinių paslapčių, užkrečiančio optimizmo, moteriškų gudrybių ir pašnekesių…

 

„Mes pačios“ – privaloma laida visoms šiuolaikinėms moterims su Nijole Pareigyte-Rukaitiene kiekvieną sekmadienį su rytmečio kava.

 

Ieškok „Mes pačios“ naujienų ir registruokis į Pokyčių projekto” atranką Facebook: https://www.facebook.com/mespaciostv