Dauguma svajoja apie pinigams skirtą dėkliuką, kuriame visada būtų pinigų. Tačiau, kaip rodo patirtis, pinigai šią jaukią vietelę palieka kur kas greičiau, negu žmogus norėtų. Ar tikrai padarome viską, kad piniginė trauktų pinigus ir šie noriai į ją kristų?

 

Išvaizda – prabangiDeposit your budget for investment

Pigus dėkliukas pinigams nešiotis nepritrauks jų, nes nuo jo sklinda silpna energija. Jeigu neturite pinigų brangiai piniginei, įsigykite šiek tiek pigesnę. Svarbiausia, kad ji atrodytų prabangiai. Dėkliukas pinigams nešiotis ne tik turi sukurti prabangos įspūdį, bet ir būti funkcionalus.

 

Vidus – erdvus

Pinigams reikia vietos, todėl netgi stambiausios kupiūros į piniginę privalo tilpti nesulenktos. Jeigu netelpa, vadinasi, tokių pinigų nelaukiate, todėl jie bus reti svečiai. Taip pat kiekviename dėkliuke pinigams nešiotis turi būti patogus skyrelis monetoms laikyti.

 

Medžiaga – natūrali

Geriausia rinktis iš odos, zomšos arba kitos natūralios medžiagos pagamintą piniginę, nes natūrali medžiaga leidžia tekėti pinigų energijai. Patariama vengti dirbtinių pluoštų, tarkime, polietileno arba jo pakaitalų, nes jie neturi energijos. Pastarosios medžiagos nenatūralios, be to, užkerta kelią natūraliai pinigų energijos tėkmei.

 

Spalva – žemiška

Pagal fengšui, pinigus pritraukti padeda visos žemiškos ir metalo spalvos: ruda, juoda, geltona, aukso, sidabro ir pan. Derėtų vengti vandens atspalvių. Iš mėlynos, žydros arba žalios piniginės pinigai netrukus išgaruos!

6 talismanai, padėsiantys privilioti pinigus

 
  • Pinigus pritraukti padeda į piniginę įdėtos raudonu siūlu perrištos trys kiniškos monetos. Ezoterinių prekių parduotuvėse galima įsigyti jau paruoštą tokių monetų ryšulėlį. Tačiau geriausia jį pasigaminti patiems, o rišant monetas nuolatos galvoti ir kalbėti apie tai, kaip patinka pinigai.
  • Dėkliuke pinigams nešiotis vertėtų laikyti nedidelį paveikslėlį, kuriame pavaizduota vynuogių kekė arba mėtų lapai. Jie kaipmat pritrauks pinigus.
  • Į piniginę rekomenduojama įdėti keletą pupų ir gabalėlį cinamono. Šis prieskonis padeda pritraukti pinigus, o pupos juos sergsti.
  • Pinigus traukia ir piniginėje laikoma vieno JAV dolerio kupiūra.
  • Į dėkliuką pinigams nešiotis galima įdėti rytietiškų simbolių, pavyzdžiui, trikoję varlę su moneta burnoje, runą ar pan. Jie taip pat neša turtus.
  • Senoliai į pinigines dėdavo gabalėlį krieno šaknies. Manyta, kad šis augalas susiurbia neigiamą energiją ir padeda pritraukti pinigus. Patartina tokį krieną užsiauginti patiems.

 

 Piniginės vidaus taisyklės

  • Pinigus reikia laikyti tvarkingai: iš pradžių turi būti sudėti smulkūs pinigai, paskui – stambūs.
  • Nevalia išleisti visų pinigų. Piniginėje visada turi būti tam tikra suma pinigų, kurių negalima išleisti, tarkime, 10 Lt.
  • Pinigų laikymo dėkliuke turi būti „laiminga“ moneta – pirmoji, kurią pavyko uždirbti, arba kurią padovanojo brangus žmogus. Šios monetos negalima išleisti, nes ji simbolizuoja sotų ir turtingą gyvenimą.
  • Išlošti ar nesąžiningai uždirbti pinigai neatneš laimės, todėl juos vertėtų iš karto išleisti arba išdalyti skurstantiems.
  • Su pinigais reikia elgtis pagarbiai. Kiekvieną naujai gautą kupiūrą prieš dedant į piniginę būtina išlankstyti ir išlyginti.
  • Dėkliuke pinigams nešiotis negali būti nereikalingų popierėlių, panaudotų bilietėlių ir pan. Pinigai nusigręš nuo žmogaus, kurio piniginėje gausu nereikalingų šiukšlių.
 

Kada laikas atsikratyti?

Piniginei praradus prekinę išvaizdą, ją būtina išmesti. Apsitrynęs dėkliukas pinigams nešiotis byloja, kad jo šeimininkas yra skurdžius. Pagal visatoje galiojančius dėsnius, tokio žmogaus pinigai nemėgsta, nes iš sudriskusios piniginės išteka pinigų energija. Todėl seną dėkliuką pinigams laikyti reikia tučtuojau išmesti.