Tokie vyrai atrodo kaip medžiotojai – prie savo grobio moka prieiti tyliai, švelniai ir elegantiškai. Iš pirmo žvilgsnio jie atrodo mieli kaip naminės katės, tačiau savo auką puola agresyviai kaip išbadėję tigrai. Jie neabejoja dėlto, ko nori ir to siekia bet kokia kaina. Svarbiausia padaryti viską, kad moteris dėl jo pamestų galvą, lyg drugelis pakliūtų į iš anksto paruoštą tinklelį. Šiems vyrams moterys – tai kolekcijos trofėjai. Taigi kaip atpažinti tikrą sekso kolekcionierių?

 

kolekcionierius

Tikriausiai visiems yra tekę ką nors kolekcionuoti. Mokyklos laikas būdavo populiaru rinkti įžymybių nuotraukas, pašto ženklus, kvepalų buteliukus ar kriaukles. Kartais noras kolekcionuoti nedingsta ir suaugus, tačiau tada kolekcionuojami ne daiktai, o žmonės ir, pavyzdžiui, intymios patirtys su jais. Legendinis toks moterų kolekcionierius buvo XVIII amžiaus italų lėbautojas ir suvedžiotojas Džakomas Kazanova.

 

Norint nepakliūti į tokių kazanovų meilės spąstus, reikia žinoti, kaip juos atpažinti. Galbūt nustebsite, tačiau jie visi turi bendrų bruožų. Į moteris jis žiūri, kaip kolekcionierius į retą drugelį, kurio dar neturi, kaip alpinistas į kalną, į kurį dar neužkopė. Jo akyse – liepsnojanti ugnis, žodžiai – lyg saldus pienas su medumi, o elgesys – lyg kilmingo riterio. Jis pasirengęs viskam, kad pagautų, sutramdytų ir pavergtų savo auką. Tačiau, kai jis galų gale pasiekia tikslą, liepsnos akyse užgesta, aistra išblėsta ir jį pradeda kamuoti abejingumas ir nuobodulys. Tada ateina metas ieškoti naujos aukos.

 

Jis – ne mergišius, kuris tempiasi į lovą kiekvieną moteriškos lyties asmenybę. Jis – išrankus estetas, kuriam būdingas tvarkingumas ir sisteminimas. Kartais jis gali kolekcionuoti savo meilužių nuotraukas su trumpu aprašu, pavyzdžiui: „Monika, 25 metai, liekna ilgaplaukė“. Jis vilioja, ieško amžinos meilės ir staiga dingsta, pasilikęs sau kaip suvenyrą buvusios mylimosios nuotrauką. Namuose jis, ko gero, turi stalčių ar aplanką kompiuteryje, apsaugotą sudėtingu slaptažodžiu, kuriame slepia gausius įrodymus apie savo meilės santykius. Kolekcionierius visada būna maksimalistas: jam reikia vis daugiau, geriau ir įdomiau. Ilgainiui tokį kolekcionierių užvaldo mintis, kad kolekcija yra begalinė ir niekada nebus baigta. Tada lieka tik du keliai: su dar didesniu užsidegimu vilioti moteris, kol leis sveikata, arba, sutelkus visas jėgas, bandyti atsikratyti maniakiškos aistros patrauklioms moterims.

 

Sekso potyrių rinkėjai nemiega su bet kuo. Partnerė turi atitikti tam tikrus kriterijus, pavyzdžiui, būti ne žemesnė nei 175 cm, gyventi konkrečiame mieste, dirbti bibliotekininke arba turėti rudas akis… Dažniausiai sekso kolekcionieriais tampa skirtingų interesų ir siekių arba kūrybingi asmenys (dailininkai, poetai, muzikantai). Pastarieji seksualinių partnerių turi du kartus daugiau nei ne tokių kūrybingų profesijų atstovai.

 

Kas traukia moteris prie kolekcionierių? Atsakymas aiškus – aistra ir jėga. Jis užsidega taip greitai ir aistringai, kad moteris tiesiog netenka proto, būdama šalia jo. Moteris su juo pasijaučia pati ypatingiausia, ir iš pradžių nė neįtaria, kad yra viena iš kokių 58 meilužių, kurių krūtinės dydis taip pat C dydžio…

 

Kaip nepakliūti į Kazanovų pinkles? Kad ir kaip būtų sunku, bet stengtis nepasiduoti jų aistra žibančioms akims. Kritiškai vertinti jų asistavimą, dėmesį, nors su juo ir pasijuntama lyg deivė, kuriai po kojomis kelią reikia kloti rožėmis, dovanomis ir deimantais. Vienu žodžiu nepasiduoti jų vilionėms, nes jo meilė trumpa lyg degtuko liepsna. Galiausiai moteris liks tik nuotrauka su trumpu aprašymu sekso kolekcionieriaus užrašuose. Užmegzti su tokiu vyru santykius verta tik tada, kai nesitikima nieko daugiau nei sekso ir trumpalaikių, romantiškų santykių. Arba tada, jeigu moteris taip pat yra sekso kolekcionierė, tačiau tokių šiame pasaulyje yra reta…