Pasaulyje yra milijonai žmonių, neabejojančių, jog juos nuo pat gimimo lydi angelas sargas. 2014 m. tiesioginės transliacijos iš Vatikano metu tuometinis popiežius Pranciškus visus tikinčiuosius net patikino, kad angelai sargai egzistuoja, o jų patarimų klausantys žmonės rečiau priima neteisingus sprendimus. Visgi tik nedaugelis žino, kaip kreiptis į savo angelą ir išmokti suprasti jo siunčiamus ženklus.

 

Kiekvienas turi sau skirtąjį1,Angel,With,Beautiful,Dress,And,Friendly,Face,In,The

 

Iš gimimo datos galima sužinoti, koks angelas sargas globoja žmogų. Ir tam naudojama numerologija. Angelo sargo amžių galima sužinoti irgi iš gimimo datos, t. y. prie savo gimimo dienos pridėjus 4. Pvz., jeigu gimėte 15 d., tai jūsų angelui sargui 19 metų (15 + 4 = 19). Angelo sargo amžius nesikeičia, o lytis ir charakteris nustatomi sudėjus visus savo gimimo datos skaičius. Pvz., gimėte 1978 06 26. Susumavus visus skaičius iki vienaženklio: 1 + 9 + 7 + 8 + 0 + 6 + 2 + 6 = 39; 3 + 9 = 12; 1 + 2 = 3, išeina angelo simbolis. Jeigu skaičius lyginis, sargas vyriškosios lyties, jeigu nelyginis – moteriškosios. Žinant savo angelo sargo skaičių, galima sužinoti ir tai, kaip jis bendrauja.

 

Vienetas žymi Šventąjį. Vienas patikimiausių ir geriausių dangaus sargų. Be prašymų ir maldų ateis į pagalbą ir pašalins bėdą. Dažniausiai tokius angelus turi žmonės, kurių energetinis laukas itin silpnas. Jų pagalba gali pasireikšti bet kokiu pavidalu. Tai patys aktyviausi sargai.

 

Dvejetas nurodo, kad jus globoja Šviesos angelas. Šie dangaus globėjai ant senovinių piešinių visada vaizduojami su dideliais baltais sparnais. Jie pabučiuoja ką tik gimusius globotinius. Šis bučinys pasireiškia strazdanų pavidalu. Šviesos angelai bendrauja per sapnus ir veidrodžius. Taigi, jeigu turite būtent šį angelą, reikėtų rimčiau žiūrėti į sapnus. Be to, šis angelas visada šalia.

 

Trejetas – Oro angelo simbolis. Beveik nematomi, tačiau juos galima atpažinti pagal neįprastus garsus ir į šnabždėjimą panašų triukšmą. Tokio angelo globotiniai dažnai patenka į keblias padėtis ir sunkias situacijas, todėl jiems labai svarbu palaikyti ryšį su savo saugotoju.

 

Ketvertas – Išminties angelas. Suteikia lankstų intelektą ir daro viską, kas įmanoma, kad globotinis apgalvotų sprendimus. Išminties angelas dovanoja sėkmę moksluose ir karjeroje. Gali valdyti globotinio mintis ir patarti, kaip elgtis. Tad šio angelo globotiniams verta kliautis intuicija.

 

Penketas žymi Metalo angelą. Tai stiprūs bei drąsūs gynėjai. Dažniausiai ateina tuo metu, kai globotinis verkia. Ašaros suteikia angelui energijos. Dažniausiai Metalo angelą turi stiprūs, savimi pasitikintys žmonės, ir būtent silpnumo akimirkomis mintyse išgirsti angelo patarimus. Šis angelas apdovanoja ilgu gyvenimu.

 

Šešetas nurodo, kad globoja Vaivorykštės angelas. Globotinius apdalija talentais ir originaliu mąstymu. Sugeba pakelti nuotaiką net liūdesio ir ilgesio akimirkomis. Su tokiu angelu galima rasti ryšį per kūrybą: piešiant, šokant, dainuojant ar kt.

 

Septynetas – Energijos angelo skaičius. Šie angelai nepastovūs. Norint gauti jų palaikymą, reikia nuolat dėkoti, net girti, tada bus palankesni. Dažniausiai tokie angelai pataria, kaip tinkamai pasielgti, ir įspėja apie pavojų sapnuose.

 

Aštuonetas – mirę giminaičiai angelų pavidalu. Jie patys teisingiausi ir rūpestingiausi. Visada atskuba į pagalbą, suteikia energijos, į juos nereikia kreiptis, tačiau svarbu prisiminti, gerbti atminimą ir minėti maldose.

 

Devynetas reiškia Šilumos angelą. Galingos dangaus būtybės su globotiniais bendrauja įgavę gyvūnų pavidalą. Tad Šilumos angelo globotiniams nevalia atstumti beglobio gyvūno. Šie angelai dovanoja vidinę harmoniją ir rūpinasi sveikata.

 

1,Angel,With,Beautiful,Dress,And,Friendly,Face,In,TheKaip suprasti, kad angelas sargas yra greta?

 

Angelai sargai neturi fizinio kūno. Jie sukurti iš to, kas vadinama dieviškąja šviesa. Tai energija, kuri vibruoja kitu dažniu nei žmogaus kūnas ir protas. Būtent todėl jie neregimi, tik juntami. Katalikų dvasininkai sako, kad angelas sargas negali su globotiniu kalbėti tiesiogiai. Visgi yra keletas būdingų reiškinių, kurie lankomi angelų sargų apsilankymo įrodymais:

 
  •  Temperatūrų kaita. Angelui atėjus temperatūra kyla, mat jis užima tuščią erdvę, o štai išėjus oras staiga atvėsta. Pajutus tokius reiškinius svarbu atkreipti dėmesį, ką tuo metu žmogus veikia ar galvoja. Angelo sargo pasirodymas įprastai perspėja kažko nedaryti ar vengti.
  •  Malonūs, bet nepaaiškinami kvapai. Tikintys bendravimu su angelais sargais tikina, kad pasirodžius šioms įstabioms būtybėms pajuntamas silpnas, tačiau švelnus rožių, gaivos ir lietaus aromatas.
  •  Ugnis. Kibirkštys ir spalvingos liepsnos, kurias žmogus regi užsimerkęs, taip pat priskiriamos angelų sargų ženklams. Kai kuriais kritiniais momentais žmogus liepsnas gali išvysti ir atsimerkęs. Tai ryškus angelo sargo perspėjimas pasitraukti iš tam tikros vietos.
  •  Sapnai. Tikima, kad angelas sergsti žmogų, kai jis labiausiai pažeidžiamas, – miegant. Būtent tada gali perduoda svarbių žinių ir pamokymų.
  •  Kartais angelai sargai gali siųsti žinutes per skaitomą knygą ar net išsakyti susirūpinimą artimo draugo lūpomis.
  •  Meditacija. Manoma, kad su angelu sargu susisiekti galima per meditaciją arba maldą. Abu šie būdai vienodai tinkami, nes skatina išvalyti protą nuo pašalinių minčių.
  •  Suprasti angelų sargų ženklus padeda vadinamasis asociacinis suvokimas. Norint sulaukti angelo sargo patarimo, derėtų mintyse suformuluoti aiškų klausimą ir kelias valandas atidžiau stebėti aplinką. Joje pasirodę lengvai atpažįstami ženklai iš atminties labirintų išlaisvins prisiminimus, padėsiančius rasti teisingą atsakymą, suvokti patirtis.

 

Įdomu

 
  •  2017 m. „Time“ žurnalo apklausa parodė, kad 69 % amerikiečių tiki angelais ir 46 % jų tiki, kad turi angelą sargą.
  •  Amerikiečių mistikė Lorna Byrne, išleidusi knygą „Angelai man glosto plaukus“, įsitikinusi, kad kiekvieną žmogų kiekvieną akimirką supa angelai, ir savo knygose pateikia daugybę to įrodymų.
  •  Mačiusieji angelus sargus tikina, kad šie sudaryti iš pusiau perregimos substancijos. Kartais galima pajusti jų prisilietimą, kuris menkai primena žmogiškąjį.
  •  Apie žmones saugančias sparnuotas būtybes užsimenama Šventajame Rašte, legendose ir padavimuose, kurie užrašyti įvairiuose pasaulio kraštuose. Senieji pasakojimai ir net piešiniai pasižymi tomis pačiomis detalėmis: angelai juose aukšti, gražūs ir su akinamai baltų plunksnų sparnais.

 

Autorius Eglė Stratkauskaitė