Birželio 17-23 d. didžiausias dėmesys teks santykiams. Vienokių ar kitokių įvykių šioje srityje sulauks kone visi, bet trijų Zodiako ženklų laukia išties įdomūs ir svarbūs pokyčiai – net jeigu pradžioje jie atrodys mažai reikšmingi.

 

Vėžys

Concept,Of,Love,Compatibility,Between,Zodiac,Signs.,Horoscope,Astrology,Zodiac.

 

Atėjo laikas susigrąžinti kontrolę į savo rankas. Nesate silpni, kaip kad ilgą laiką bandė įteigti šalia esantis žmogus. Laikas apsvarstyti, ko patys norite, ir, jeigu esami santykiai to niekaip negali suteikti, neverta švaistyti laiko – metas judėti pirmyn. Palikti užnugaryje ilgai turėtus dalykus labai sunku, bet būtina, norint atverti naują gyvenimo skyrių. Santykiuose laukia labai šviesūs pokyčiai, tik leiskite jiems vykti.

 

Šaulys

 

Santykiai jums tėra dar vienas gyvenimo nuotykis. Tai nereiškia, kad jų nevertinate, tik žiūrite per kiek nestandartinę prizmę, atsiribodami nuo stereotipų. Tie Šauliai, kurie iki šiol buvo vieniši, šią birželio savaitę pasiners į vieną gražiausių savo gyvenimo nuotykių. Tikėtina, kad užsimegs visą gyvenimą truksiantys santykiai, viską apversiantys aukštyn kojomis – pačia geriausia prasme. Nauja partnerystė leis išpildyti giliausius savo troškimus ir pajusti dar neragautus gyvenimo skonius.

 

Vandenis

 

Kai duodate sau daugiau, daugiau gaunate ir iš kitų. Ši tiesa labai aiškiai pasimatys birželio 17-23 dienomis. Pastaruoju metu daug jūsų laiko ir energijos išeikvojo kitos gyvenimo sritys, santykiai buvo nustumti į šoną. Atėjo laikas pokyčiams. Labai aiškiai pajusite, kad jau norite į savo gyvenimą įsileisti kitą žmogų ir norai bus linkę pildytis. Vieniši Vandeniai užmegs daug žadančius santykius, turintys poras atgaivins esamus santykius ir pakylės juos į visai naują lygį.

 

Autorius Jūratė Survilė