Sunku įsivaizduoti prieškambarį, kuriame nebūtų kabyklos arba nors kabliukų drabužiams sukabinti. Neįsivaizduojame ir drabužinės spintos be pakabėlių. Jei koridorius prie lauko durų erdvus, jame atsiras vietos pastatomai drabužių kabyklai, nors čia puikiai tinka ir prie sienos tvirtinami kabliukai, ant kurių, atėjus iš gatvės ar kiemo, kabinami viršutiniai drabužiai.

ie

 

Kaip kuo praktiškiau išnaudoti prieškambario erdvę, talpinant joje lauko drabužius?

 

Jei prieškambaryje nėra įrengta sieninė lauko drabužių spinta, tada praktiškiau yra naudoti prie sienos tvirtinamą kabyklą su daug kabliukų, kad ant jos būtų galima sukabinti kuo daugiau namiškių bei atėjusių svečių paltų, striukių, lietpalčių, galvos apdangalų ir kitokios aprangos.

 

Tačiau jei sieninė spinta šioje patalpoje yra, tada prieškambario kertėje papildomai galima pastatyti ir nedidelę apvalios formos kabyklą, skirtą svečiams. Kadangi ant jos nebus sukabinamas didesnis kiekis drabužių, tai ji neužims daug prieškambario erdvės. Ypač tai pasiteisina šiltuoju metų laiku, nes tada lauko drabužius vilkime tik esant darganotam orui.

 

Kodėl spintoje geriausia yra turėti kuo daugiau pakabėlių?

 

Jeigu norite, kad spintoje būtų tvarka, kad joje kabėtų nesusiglamžę drabužiai, tada niekaip neišsiversite be patogių ir tinkamo dydžio pakabėlių. Jos padeda drabužiams išsaugoti jų formą ir gerą išvaizdą. O pačių pakabėlių esama labai įvairių. Ant jų kabinami ne tik kostiumai, marškiniai, megztiniai, bet ir suknelės su kelnėmis.

 

Kuo daugiau spintoje pakabėlių, tuo daugiau joje tvarkos. Joje esančių pakabėlių skaičius tiesiogiai priklauso nuo šeimos narių skaičiaus. Jei namuose kartu su tėvais gyvena ir jų nepilnamečiai vaikai, jiems yra reikalinga atskira spinta su vaikiškiems drabužiams pritaikytomis pakabėlėmis.

 

Kokia yra pakabėlių paskirtis?

 

Pakabėlės ne tik leidžia nedidelėje spintos erdvėje talpiai sukabinti gana daug drabužių, bet ir prisideda prie tinkamo jų surūšiavimo. Be to, ant jų kabinami išskalbti ir pavyzdingai išlyginti drabužiai, todėl net ir skubant jais galima kuo greičiau apsirengti ir išeiti iš namų, nes jie visada bus jums po ranka. Įvairiomis furnitūros prekėmis, tame tarpe ir pakabėlėmis drabužiams prekiauja internetinė parduotuvė:https://www.ulmas.lt/lt/furnitura/pakabeles.