Nors išgarsėti ir stovėti scenoje svajoja tūkstančiai, mažai kas susimąsto, ką tenka paaukoti vardan šlovės. Šį vakarą 19.30 LNK val. laidoje „KK2 penktadienis“ netikėtai išgarsėję žmonės atskleis tikrąją populiarumo kainą ir neslėps, kad kartais žinomumas – sunkiai pakeliamas.

 

image002

 

Štai pernai „Lietuvos balsą“ laimėjusiai Evitai Cololo į sceną teko lipti netgi po netikėtos tėčio mirties. „Turėjau pabaigti tai, ką pradėjau“, – sunkiai rinkdama žodžius pasakos ji. Ir nors šis sprendimas Evitai buvo  labai sunkus, laimėjus „Lietuvos“ balsą Evitos gyvenimas kardinaliai pasikeitė. Dabar ji kuria dainas, mokosi siuvimo paslapčių ir džiaugiasi grįžusi gyventi į gimtuosius Druskininkus.

 

image001

 

Su karčia žinomumo našta teko susidoroti ir „Lietuvos balsas. Vaikai“ nugalėtojai Milėjai, kuri po pergalės, tuomet 7-tokė, patyrė  patyčių, nusisuko artimi draugai, o gatvėse teko pakęsti badymą pirštais.

 

Tuo metu dainininkė Emilija Katauskaitė neslėps: žinomumas jai vienas niekis, palyginus su jos praeityje  buvusiais košmarais. Baigusi teisę ji dirbo skolų išieškotoja ir darbe kiekvieną dieną matė ašaras, jautrias emocijas ir iš namų iškraustomų žmonių bejėgystę. Negalėdama  viso to ištverti Emilija grįžo prie savo meilės – muzikos. O stojus karantinui sumąstė kurti… apatinius bei miego drabužius.

 

„Pati turėjau didelių miego problemų, taigi ilgomis nemigo naktimis sumąsčiau, kad geriau sukurti patogų, jaukų rūbą, nei gerti dar vieną tabletę“. Pirmosios Emilijos kolekcijos pristatymas – jau šį vakarą, laidoje „KK2 penktadienis“, 19.30 val., per LNK.

 

Katauskaitės pasirodymas