Trokštate karšto vasaros romano? Ar patikėtumėte, kad tokį galima turėti, jeigu tik panorėtumėte! Meilės burtai vasarą veikia ir apžavi kiekvieną… Štai, ką reikia daryti!

 

romanai

Geri patarimai, kaip užmegzti svajonių vasaros romaną:

 
  • Pirmas žingsnis: skleiskite meilę ir moteriškus kerus. Ar kada nors teko lankytis vakarėlyje, kuriame pastebėjote moterį, kuri yra labai pasitikinti savimi ir valgo šokoladą taip, lyg mylėtųsi arba šoka taip, tarsi deivė, kai jos niekas nemato? Ji spinduliuoja vidinį seksualumą, erotiką ir aistrą. Su ja norisi mylėtis. Tokios moterys buvo Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Sophia Loren, Jane Birkin ir pan.
 
  • Antras žingsnis: stabtelėkite akimirką ir skirkite valandėlę, kad pajustumėte visus savo jausmus ir emocijas. Būkite kaip kanadiečių aktorė Rachel McAdams romantinėje dramoje „Užrašų knygelė“ („The Notebook“): verkite, grūmokite kumščiu dangui, išliekite viską, kas susikaupė viduje. Jūs negalite būti moteris, kuri užsiklijavusi plastikinę šypseną, neva gyvenimas yra nuostabus, jeigu norite pritraukti tinkamą partnerį. Pasidarykite arbatos, užsiimkite joga, pagulėkite aromatinėje vonioje, apsirenkite erotiškus apatinius ir pasidažykite lūpas ryškiai – nurimkite ir pajuskite, kaip jūsų žavesys automatiškai pritraukia vyrus!
 
  • Trečias žingsnis: tai darykite ateinančias 40 dienų. Kartoti mantrą: kiekvieną kartą prausiantis duše kalbėkite: „Paleidžiu savo senas meilės ir sekso istorijas. Viskas yra praeityje ir dabar aš į gyvenimą žiūrėsiu pro naujus akinius“. Jeigu norisi, galėte išsirėkti ir išsiverkti: paleiskite visas užslopintas savyje emocijas. Tada susikurkite naują aplanką savo kompiuteryje arba lentą „Pinterest“ socialiniame tinkle ir į ją dėkite pikantiškus, seksualius ir romantiškus paveikslėlius. Kiekvieną rytą juos peržiūrėkite. Įsivaizduokite tai: vizualizuokite, koks bus šis vasaros romanas. Gal sutiksite ką nors, kai būsite išvykusi? Gal nauja jūsų gyvenimo meilė pasirodys tada, kai būsite kasmetinėje jogos stovykloje? Kas būtų smagiausia ir įspūdingiausia? Pajuskite? Interpretuokite ir žaiskite savo fantazijose. Elkitės taip, lyg jau turėtumėte idealius santykius, Įsivaizduokite seksą, kaip užmiegate vienas kito glėbyje, atsisveikinimo bučinius… Rūpintis savimi. Atsiminkite, kad ne tik jūs ieškote savo princo, bet kažkas taip pat ieško savo karalienės. Todėl pasistenkite atrodyti taip, kaip jis. Renkitės taip, kaip atrodote gerai ir labiau pasitikite savimi. Visada flirtuokite, net su sena dama ar vyru parduotuvėje. Atsipalaiduokite ir leiskitės į smagų ir neįpareigojantį flirto žaidimą. Sveikinkitės su žmonėmis. Kasdien bent su vienu pasisveikinkite, nors tai darykite nieko per daug nesitikėdamos. Galiausiai dažniau išeikite iš namų, sutikite su visais įdomiais pasiūlymais, nepraleiskite galimybių eiti į vakarėlius, apsilankyti paskaitose, naujuose užsiėmimuose, apsilankyti vieniems kavinėje ir pan.
 
  • Ketvirtas žingsnis: po 40 dienų, o gal net greičiau, sutiksite tą, su kuriuo lauks aistringas ir karštas vasaros romanas. Tada būkite pasiruošusios tuo pasimėgauti!