Pašiurpęs nuo šalį apėmusios „raganų medžioklės“ „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Patriotai“ vedėjas Jurijus Smoriginas šį vakarą meta iššūkį: vyksta pas interneto žvaigždę iš Ožkasvilių kaimo, žinomą Linos Anandos pseudonimu. Panirusi į meditaciją moteris yra viešai ir daug pasakojusi apie antgamtiškus savo potyrius. Kelionių į kitas planetas nuotykius Lina Ananda materializuoja idiliškomis nuotraukomis ir vaizdo įrašais, kurių herojė yra ji pati.

 

P_Lina (Small)
Viešumoje Lina Ananda linki žmonėms meilės ir taikos, tačiau dažniausiai jai atsakoma patyčiomis ir panieka. „Esu sutikusi gal du gerus žmones“, – guodėsi J. Smoriginui. Tačiau jau netrukus, po Naujųjų metų, anot Linos Anandos, teisingumas ims viršų. „2018 metais prasidės virtinė nelaimių, katastrofų ir tęsis iki 2031 metų. Žus daug žmonių, – tokią žinią Jurijus sako išgirdęs Linos Anandos namuose, o paguodžiantį tik vieną dalyką: – Likimas pirmiausia smogs godiems ir piktiems.“ Tarp J. Smorigino ir Linos Anandos užsimezgė toks ryšys, kad moteris jam patikėjo ir intymias paslaptis, apie santykius su vyrais bei grožio ritualus.

 

P_nuotraukos (Small)

 

Su Lina Ananda dvasingumu „Patriotuose“ šįvakar konkuruos Viktoras Uspaskichas. Antroje išskirtinio interviu dalyje jis pasakos, kaip Lietuvos gyvenimą pakeis Astravo atominė elektrinė: „Jos vibracijos neatitinka Žemės vibracijų. Nepatikėsit, tai keičia net žmonių mąstymą.“ Taip pat pasakys, kiek jam kainavo dalyvauti politikoje: „Dabar jau būčiau milijardierius.“ Grįžti į politiką sumanęs europarlamentaras papasakos ir savo naują Lietuvos viziją, atskleis, ar po skyrybų su Jolanta Blažyte jo pašonėje jau atsirado vietos naujai moteriai.

 

Patriotai (Small)

 

Laida „Patriotai“ — šįvakar 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

 

Nuotraukos iš „Lietuvos ryto“ televizijos archyvo.