Jau dvyliktus metus gyvuojanti socialiai atsakingiausios įmonės TV3 ir SEB banko rengiama „Išsipildymo akcija“ visai netrukus, lapkričio 29 dieną, visus kvies į gerumo kupiną finalinį koncertą. Šių metų renginys bus ypatingas: ne tik suvienys daugybę geros valios žmonių kilniam tikslui – padėti likimo nuskriaustiems vaikams, bet ir kartu įvairiuose Lietuvos miestuose įžiebs įspūdingas Kalėdų egles bei paskelbs Kalėdų laukimo pradžią.

 

IA_2014_logo

„Išsipildymo akcijos“ koncerto tiesioginėje transliacijoje per TV3 bus jungiamasi su įvairiais šalies miestais, kurie palaiko akciją ir kurie tą patį vakarą įžiebs savo Kalėdų egles. Lapkričio 29 d. visus miestiečius į centrines miestų aikštes kvies burtis Vilnius (Katedros aikštėje), Tauragė, Telšiai ir Švenčionys.

 

Palaikydamas kilnią „Išsipildymo akcijos“ idėją, kiekvienas miestas ragins padėti ir vienam iš šių metų akcijos herojukų. Po vieną jų šie miestai nusprendė globoti. Skirtingų miestų eglučių įžiebimo šventėse mažųjų istorijas pristatys vis kitos gerai žinomų televizijos eterio žvaigždžių poros. TV3 tiesioginės transliacijos metu lapkričio 29 d. jos taip pat perduos ir pačias gražiausias kalėdinių miestų švenčių akimirkas.

 

Kalėdų eglutės, kaip gražus ir prasmingas simbolis, šiemet „Išsipildymo akcijos“ renginiui pasirinktos neatsitiktinai. Tai gerumo, šilumos, vilties bei šviesos šaltiniai, aplink save buriantys žmones bei primenantys, kad turėtume dažniau pagalvoti apie mums brangius asmenis, nelikti abejingi vieni kitiems, pasidalinti gerumu su tais, kuriems jo reikia labiausiai.

 

Kaip tik tiems mažiesiems, kuriems likimas itin pašykštėjo sėkmės ir sveikatos, TV3 televizijos bei SEB banko organizuojama „Išsipildymo akcija“ ir kviečia aukoti. Tai padaryti labai paprasta. Aukoti galima jau dabar telefonu: 1890 (auka 2 litai), 1891 (auka 5 litai), 1892 (auka 10 litų). Visas aukas prižiūri audito kompanija „Grant Thorton Rimess Baltic“.

 

Šiemet pirmą kartą SEB banko klientai kviečiami papildomai prisidėti kuriant vaikų gerovę – už kiekvieną jų atsiskaitymą kortele SEB bankas 1 centą iš savo lėšų skirs „Išsipildymo akcijos“ fondui.

 

Per visus gyvavimo metus geros valios žmonės akcijai paaukojo jau beveik 25 mln. litų, taip padėdami dešimtims tūkstančių vaikų. Kaip ir kam jau pagelbėjo „Išsipildymo akcija“, galima pamatyti specialiai sukurtame filme „Ačiū“: http://goo.gl/YWC5SB.

 

Už geros valios žmonių paaukotas lėšas mažieji ligoniukai ir likimo nuskriausti vaikai gavo reikalingą gydymą bei būtiniausią pagalbą. Vaikams buvo perkami vaistai, atliekamos operacijos, perkama medicininė įranga, gerinama buitis ir teikiama papildoma reabilitacija. buvo perkami vaistai, medicininė įranga. Daugiau informacijos apie šių metų akciją: www.issipildymoakcija.lt.