Vasara – metas, kai nuo saulės kūnai įgauna bronzinį atspalvį, nuo jūros vandens išblunka plaukai. Vasara – tai atostogų laikas, kai daug tingiai malonių vakarų. Visiškai atsipalaidavus dažniau apninka mintys apie intymius džiaugsmus ir padidėja libido. Daugelis žmonių šiuo metu laiku yra pasiruošę pulti į avantiūras, todėl labai svarbu neužkibti ant kabliuko. Iš pirmo žvilgsnio nepastebimi ženklai gali išduoti, koks naujas, seksualus pažįstamas bus lovoje…

 

seksualumas

  • Jis kramto nagus.
 

Šis nervinis įprotis, nors atrodo neestetiškai, tačiau iš tikrųjų gali reikšti, kad vyras bus puikus meilužis. Šie žmonės dažnai yra linkę į kraštutinumus ir laužyti įprastas ribas.

 
  • Jis augina šunį.
 

Augintinių savininkai paprastai linkę iškelti kitų poreikius aukščiau savų. Tai būtų gera savybė lovoje, tačiau taip pat tokie vyrai nėra pamišę dėl higienos, dėlto kai kurioms moterims gali nepatikti.

 
  • Jis neprimena Brado Pitto ar kito Holivudo dievaičio.
 

Jis neatrodo taip lyg būtų nužengęs nuo žurnalo viršelio. Aplink jį nuolatos nesisukioja dailiosios lyties atstovės. Toks vyras dažniausiai stengiasi rūpintis ir padaryti laiminga savo moterį.

 
  • Jo rašysena įmantri ir vingiuota.
 

Rašysenos specialistų nuomone, asmenys, kurie apatinę „y“ raidės dalį rašo vingiuotai ir įmantriai, pasižymi lakia vaizduote ir aukštu libido.

 
  • Jis kvepia dieviškai.
 

Kvapas yra vienas svarbiausių seksualumo rodiklių. Kuo patrauklesnis vienas kito natūralus kūno kvapas, tuo didesnis genetinis suderinamumas.

 
  • Jo laikysena taisyklinga.
 

Jis stovi tiesiai, šiek tiek atlošęs pečius ir įtraukęs pilvą. Toks vyras yra netingus, pasitikintis savimi, todėl sudominusią moterį tikrai išdrįs užkalbinti.

 
  • Jis gali pasijuokti iš savęs.
 

Visi, kurie moka pasijuokti iš savęs ir nesėkmių, yra nesavanaudiški ir neiškeliantys savęs aukščiau kitų.

 
  • Jis kalba bent dvejomis kalbomis.
 

Dvikalbystė parodo, kad vyras yra protingas ir pasiruošęs dėti daug pastangų dėl gero rezultato. Šios savybės, gal net labiau nei kitos, tinkamos ilgalaikiams santykiams.

 
  • Jis – kelių erelis.
 

Tai nekantraus meilužio savybė. Lovoje jam labiau rūpės, kaip patirti pačiam malonumą, o ne kaip suteikti orgazmą moteriai. Kelyje dažnai greitį viršijantis vyras gali būti labai aistringas, šiek tiek ištvirkęs ir nejaučiantis ribų. Tačiau geras meilužis nebus ir labai lėtas ir apdairus. Jis neturi automobiliu važiuoti kaip koks šimtametis senelis.

 
  • Jis – paskendęs kasdienybės reikaluose.
 

Jis nepaprastai punktualus, visada laikosi taisyklių, labai nuspėjamas, nelankstus. Ko gero, jis net mylėtųsi tik nustatytomis valandomis, visada tokia pačia poza. Ilgainiui tokiuose santykiuose įsivyrautų rutina.

 
  • Jis nuolatos apsuptas draugų.
 

Jei jis niekada nepasirodo vienas, reiškia, kad bus nervingas meilužis. Jam reikia padrąsinimo, kad galėtų atsipalaiduoti, nes greičiausiai nebus labai įgudęs lovos reikaluose. Tai puikus partneris dominuoti linkusiai moteriai. Tokia pora greičiausiai pamėgtų vaidmenų žaidimus apie mokytoją ir paklusnų mokinį.

 
  • Jis labai daug gestikuliuoja rankomis.
 

Platūs mostai rankomis kalbėjimo metu rodo, kad vyras labai emocingas, kūrybingas ir turi lakią fantaziją. Tikras atradimas audringų romanų ištroškusioms moterims!

 
  • Jo nykščiai labai lankstūs.
 

Senovėje kinai tikėjo, kad kuo lankstesnis vyro nykštys, tuo jis labiau linkęs į romantinius nuotykius. Jeigu nykščio beveik neįmanoma, atlenkti, reiškia, kad susidūrėte su konservatyviu vyriškiu. Kuo lankstesnis nykštys, tuo vyras ir jo seksualinė elgsena yra liberalesnė. Ypač seksualus vyras, jei jo nykščiai delne yra labai žemai.