Kulinaras Alfas Ivanauskas šeštadienio rytą 10.00 val. „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje dalys patarimus, kaip panaudoti surinktas grybų atsargas: laidos „VMG kulinarinis žurnalas“ vedėjas atskleis, kad kai kuriuos jų (ir tikrai ne vien pievagrybius) galima valgyti net ir žalius, o laidoje viešinti gydytoja papasakos apie unikalias naudingąsias grybų savybes.

 

LR_TV_VMG_grybai

„Grybus galima naudoti toli gražu ne vien padažams gaminti“, – intrigavo A. Ivanauskas, kuris laidoje jais gardins tortilijas su vištiena, gamins itin kvapnią baravykų lazaniją be mėsos bei ypatingus prieskoninius grybų kubelius. Ši įdomi ir naudinga informacija apie grybus yra iš naujausio komandos leidžiamo žurnalo „VMG: Kulinarinis kosmosas“, kuris pavasarį Pekine buvo pripažintas geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu.

 

Rubrikoje „36 kulinarinės valandos“ Linas su Juste papasakos, kur būtina pavalgyti, viešint Berlyne, be to, laukia ir ypatingoji Lino rubrika lovoje.

 

„Neneigsiu, ji buvo nemažas siurprizas ir man pačiam“, – juokėsi VMG komandos narys.

 

Laidos metu komanda skelbs ir konkursus, kuriuose žiūrovai galės dalyvauti rašydami atsakymus VMG „Facebook“ paskyroje.

 

 „VMG kulinarinis žurnalas“ su Alfu Ivanausku – šeštadieniais 10 val. tik per „Lietuvos ryto“ TV.