Šeštadienio rytą TV3 žiūrovus kaip visada iš lovų vers smagiu ritualu tapusi nuotaikinga kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. Šį kartą azartiškoje dvikovoje dėl geresnio kulinaro vardo susikaus naujo kino filmo „Pasmerkti. Pajūrio džiazas“ režisierius Ramūnas Rudokas bei aktorius Jokūbas Bareikis. O sunkioji užduotis nuspręsti, kuris iš laidos herojų gamina geriau, atiteks jų kolegei, taip pat aktorei Justinai Nemanytei.

 

DSC_1792

„Ogmios mieste“ įsikūrusioje laidos studijoje herojų lauks burtų traukimo etapas, kuris nulems, kokiais patiekalais bus nustebinta šio ryto kulinarinio teismo teisėja Justina. Paaiškės, kad Jokūbas, kartu su laidos vedėja Ilona Juciūte, keps pupeles su šonine, o Ramūnas, padedamas iš Šri Lankos kilusio virtuvės šefo Dilano Dampelo Gamage, gamins lęšių kari.

 

Besimėgaudami gardžia rytine kava, laidos svečiai nestokos gero humoro jausmo, atskleisdami, nuo ko gi iš tikrųjų prasideda garsių Lietuvos aktorių rytas.

 

„Nuo ko gi dar mano rytas prasideda, jeigu ne nuo šampano? Ir šeštadienio, ir pirmadienio, ir antradienio – visi rytai prasideda nuo šampano, vakarai baigiasi irgi šampanu“, – juokaus žinomas aktorius bei režisierius Ramūnas Rudokas.

 

Lapkritį didžiuosius ekranus pasieksiančios kriminalinės dramos „Pasmerkti. Pajūrio džiazas“ režisierius R.Rudokas neslėps, jog tai bus išties nenuspėjamas, intriguojantis, pavojingas bei romantiškas filmas.

 

„Lapkritį Lietuvos kino teatruose startuoja naujas kriminalinės dramos žanro šedevras. Tai antras filmas iš trilogijos. Šis filmas apie meilę, aistrą, apie Lietuvos praeities kriminalinę kroniką“, – laidoje atviraus R. Rudokas.

 

Populiariam teatro ir kino aktoriui J.Bareikiui kriminalinėje dramoje „Pasmerkti. Pajūrio džiazas“ patikėtas sėkmingo verslininko Dominyko vaidmuo, kurį atlikti žinomam vyrui prireikė ne tik aktorystės meistriškumo, bet ir puikių vairavimo įgūdžių.

 

„Mano personažas – kaip žmogus, yra geras, bet jis priklauso šeimai, kurį vykdo tam tikrus projektus. Mano kuriamas Dominykas yra vienas geriausių pagrindinio personažo draugų, už kurį tenka ir atsakyti, ir laiduoti“, -  pasakos Jokūbas.

 

Nors aktorių darbas ir naujo filmo filmavimas – itin įtemptas etapas, R. Rudokas atskleis, kas jam yra geriausias poilsis. Pasirodo, antroji žinomo režisieriaus meilė – itin ekstremalus sportas.
„Jau per daugybę metų patirties supratau, jog geriausias laisvalaikis ir geriausia pramoga po sunkaus darbo yra laikas ant sofos prie televizoriaus. Geriausias atsipalaidavimas yra vakare gerą filmą pažiūrėti, tačiau jeigu kalbėt apie ilgesnes atostogas – tai mano antroji meilė yra kaitavimas su jėgos aitvarais“, – atviraus R. Rudokas.

 

Na, o šio ryto teisėja tapusi aktorė Justina Nemanytė, lapkričio mėnesį pasirodančiame filme, atlieka tęstinį Ingos vaidmenį. Nors pirmojoje filmo dalyje ji buvo romantiška ir paprasta, šį kartą žiūrovai ją išvis kerštaujančią už sudaužytą širdį. O kokie jaunos ir žavios aktorės širdies reikalai realybėje?

 

„Mano meilės reikalai yra banguojantys, kaip ir pajūrio džiazas. Šiuo metu esu laisva ir tiesiog banguoju toje jūroje“, – atviraus aktorė.

 

Kas dar laukia žiūrovų jau greitai didžiuosius ekranus išvysiančiame filme, kaip atrodo aktorių kasdienis gyvenimas, kuomet nereikia suktis filmavimo aikštelėje bei kuris – Ramūnas ar Jokūbas – gamina geriau? Visa tai ir dar daugiau paaiškės jau šį šeštadienį 8:30 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

 

Jau dešimtą sezoną skaičiuojanti televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ žada dar aršesnes ir azartiškesnes žinomų Lietuvos šeimų bei jų artimiausių bičiulių kulinarines kovas. Prie ilgametės laidos vedėjos, kulinarės Ilonos Juciūtės šiame sezone prisijungė iš Šri Lankos kilęs, bet Lietuvą be galo mylintis profesionalus virtuvės šefas Dilanas Dampella Gamage – jie kartu padės laidos herojams rungtis ir ruošti skaniausius patiekalus. Geriausi pokalbiai gimsta virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

 

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 8:30 val. per TV3!

 
Nuotraukų autorystė: tomasfoto.lt