Šiandien LNK laidoje „Vido Video“– iššūkiai sporto varžybų komentatoriams. Daugiau nei dvidešimt metų krepšinio rungtynes komentuojantis Vaidas Čeponis atviraus, kad meilė krepšiniui gimė dar vaikystėje: „Būdamas šešerių, žiūrėdavau „Žalgirio“ varžybas per „TV Horizont“ ir mėtydavau šlepetę į ekraną.“

 

VV Komentatoriai 1

 

Humoro jausmo nestokojantis V. Čeponio kolega Karolis Tiškevičius sakys, kad kiekvienų varžybų komentavimas jam yra iššūkis, nes kolega V. Čeponis – nenuspėjamas žmogus. K. Tiškevičius atskleis ir labiausiai erzinančias kolegos savybes: „Labiausiai mane užknisa, kai Čepas neužbaigia sakinio iki galo. Jis tiesiog tingi ir neužbaigia. Užknisa, kai jis nueina parūkyti, o tiesioginis eteris, jo dar nėra… Arba prieš tiesioginę transliaciją reikia patikrinti garsą, o jis tuo metu kažkur ramiai geria kavą. V. Čeponis yra pačių „mediniškiausių“ pokštų autorius. Jis dažnai juokauja, bet man tai neatrodo juokinga: jei kokio žaidėjo pavardė yra Gailius, tai Vaidas būtinai pasakys, kad „šiandien Gailiaus bus gaila“.

 

VV Komentatoriai 2

 

Išgirdę klausimą, kokių varžybų komentavimas būtų didžiausias iššūkis, abu komentatoriai tvirtino, kad sunkiausia komentuoti varžybas, kurių baigtis yra visiškai aiški. Arba monotoniškas, lėtas varžybas, pavyzdžiui, vieną biliardo rūšių – snukerį.

 

VV Komentatoriai 3

 

Tačiau kaip K. Tiškevičiui ir V. Čeponiui seksis komentuoti varžybas, visiškai joms nepasiruošus? Žiūrėkite šiandien, 17.30 val., per LNK!

 

VV Komentatoriai 4

 

Taip pat laidoje dalyvaus buvęs futbolininkas, komentatorius-ekspertas Nerijus Kesminas, legendinis Prienų krepšinio komandos treneris Virginijus Šeškus ir Modesta Morauskaitė – sprinterė bei sporto komentatorė.