Meilė didžiajame kino ekrane ir populiariose knygose verčia mus manyti, kad vyras nuoširdžiai myli moterį tik tada, kai dovanoja daug gėlių, papuošalų, daro beprotiškus dalykus ir gelbėja pasaulį. Jeigu realybėje tai nevyksta, moterys gali labai nuliūsti, manydamos, kad vyrai jų nemyli. Tačiau dažniausiai tai netiesa. Paprasčiausiai vyrai gyvenime savo meilę parodo kiek kitaip: jų meilė pasireiškia per smulkmenas, kasdieninį bendravimą, problemų sprendimą ir pan.

 

meile

8 ženklai, kad jis tikrai jus myli:

 
  • Jis klausosi jūsų daugiau negu kalba pats. Dauguma vyrų neatsisako pakalbėti apie save ir savo pasiekimus. Tačiau mylintis vyras elgiasi ne taip. Jis labai dėmesingai klausosi mylimosios ir užduoda klausimus, nes tikra meilė reiškia susidomėjimą ir empatiją, net jei pokalbis nėra labai svarbus ar kažkuo išskirtinis. O jeigu vyras nesidomi, kas vyksta moters gyvenime ir atsisako jos klausytis, tačiau gali valandų valandas kalbėti apie besikeičiantį euro kursą ir automobilio mechanikos problemas, laikas susimąstyti apie jūsų santykius.
 
  • Jam rūpi jūsų šeima ir draugai. Mylinčiam vyrui nuoširdžiai svarbi mylimosios šeima ir draugai, nes jie – tai dalis jos gyvenimo. Jis gali jų nemėgti, bet niekada nesielgs su jais nepagarbiai, niekada nedraus su jais bendrauti. Jis visada bus šalia, jei jai reikės jo pagalbos.
 
  • Jis niekada nedraudžia įsitraukti į pokalbį ar diskusiją. Tikriausiai dažnai teko matyti situacijas, kai moterys yra išmetamos iš diskusijos („Nesikišk. Aš galiu pats susitvarkyti“). Mylintis vyras niekada nepasakys tokių žodžių. Jis elgiasi su mylimąja kaip su lygiaverčiu asmeniu ir niekada nesistengs jos įžeisti, nesuteikdamas galimybės pasakyti savo nuomonę.
 
  • Jis visada didžiuojasi jūsų sėkme ir jam nesunku tai prisipažinti. Yra daug vyrų, kurie negali pakęsti, kai moterys pasiekia savo tikslų įvairiose gyvenimo sferose. Ypač jei jiems nepavyko to paties padaryti. Tačiau mylintis vyras savo mylimąją laiko savęs dalimi ir štai todėl jis jaučiasi visada laimingas, kai jai sekasi. Jis nedvejodamas apie savo moters sėkmę pasigirs draugams ir artimiesiems.
 
  • Jis yra dėkingas ir visada jus padrąsina. Būdama su mylinčiu vyru moteris jaučiasi ypatinga, svarbi ir pagrindinė. Taip yra dėlto, kad ji nuolat girdi žodžius, išreiškiančius dėkingumą ir taip ji supranta, kad jos pastangos dėl santykių yra vertinamos. Net po daug santuokos metų mylintis vyras tai, ką daro žmona, nepriima kaip savaime suprantamo dalyko.
 
  • Jis nusileidžia jums net tada, kai to neprašote. Visi santykiai yra pagrįsti kompromisų ieškojimu: kartais mes turime kažko atsisakyti ar net kažką paaukoti. Skirtumas yra tas, kad santykiuose be meilės, visa tai vyksta, vienam iš partnerių darant spaudimą. Tačiau vyras, kuris myli moterį yra visada pasiruošęs atsisakyti savo interesų dėl jos. Ir jis tai darydamas jausis laimingas, jeigu žinos, kad tai naudinga abiem pusėms.
 
  • Jis priima ir gerbia jūsų nuomonę, net jei ji kardinaliai skiriasi nuo jo. Pasakymas, kad: „Yra tik dvi nuomonės: mano ir neteisinga!“ neturi nieko bendro su meile. Net jeigu vyras iki tol buvo užsispyręs ir nepriimdavo kitokio mąstymo bei kitų požiūrio, bet viskas pasikeičia, kai jis sutinka savo gyvenimo meilę arba moterį, kuriam ji patinka. Jis bus pasiruošęs suprasti ir taikstytis su jos nuomone, net jeigu jis su ja ir nesutinka.
 
  • Jūs esate jo prioritetas. Mylintis vyras visada priims tokį sprendimą, kuris bus palankesnis jo antrajai pusei. Ir ne vien todėl, kad jam patinka leisti laiką su ja, bet ir dėlto, kad jis ją laiko dalimi bendros ateities. Mylima moteris vyro mintyse užima tokią svarbią vietą, kad jis apsvarsto ir jos interesus.