Per visą gyvenimą greičiausiai daugeliui pasitaikys galimybė išbandyti įvairių seksą. Bus tokio sekso, kuris būtų vertas romantinių filmų scenaristų plunksnos, bus keletas tokių sprendimų, kurių turbūt gailėsitės, eksperimentų, kurie nepavyko, kaip buvo planuota. Kitaip tariant, bus ir gero, įspūdingo, blogo ir net bjauraus sekso. Visos šios gyvenimiškos patirtys padės labiau pažinti save ir suprasti, kokio sekso iš tiesų trokštama.

 

seksas

13 sekso scenarijų, kuriuos tenka patirti visiems:

 
  • Nepatogus ir keistas seksas pirmąjį kartą arba pirmą kartą su nauju partneriu. Galbūt tai nėra tas seksas, kurį norėtųsi pakartoti, bet jis svarbus tuo, kad nuo jo viskas prasideda. Tai pirmoji pažintis su partnerio kūnu, kuri moko būti atlaidesniems, nesitikėti per daug ir smagiai abiem pasijuokti, jei kažkas ne taip.
 
  • Pirmasis kartas, kai iš tikrųjų žinote, ką darote. Galbūt prireiks keleto nesėkmingų pabandymų, tačiau galiausiai viskas susidėlios į savo vietas. Turėsite daugiau patirties, kaip elgtis, nebereikės spėlioti, kaip viskas būna ir pagaliau jausitės sekso ekspertu.
 
  • Seksas be stabdžių. Kai labiau atsipalaiduojama, pavyzdžiui, per atostogas, seksas būna be tabu. Tada išdrįstama išbandyti naujus dalykus ir seksas tampa laukinis.
 
  • Susitaikymo seksas, dėl kurio buvo verta šiek tiek pasiginčyti. Sunku pasakyti, kodėl seksas po konflikto yra toks geras. Tikriausiai todėl, kad emocijas dar yra karštos. Jeigu mylėsitės su tokiu pat įkarščiu, su kokiu ginčijotės, seksas bus nepaprastai geras!
 
  • Seksas, kuris toks geras, kad mylintis dūžta (lūžta) daiktai. Nukrito stalinė lempa nuo naktinio staliuko, įplyšo užuolaida. Viena vertus, tai nuostoliai, bet, kita vertus, visko būna, o jei dar seksas buvo labai geras…
 
  • Rytinis seksas, dėl kurio šiek tiek pavėluojama į darbą. Tai tikriausiai geriausia priežastis, kodėl vėluojama į darbą. Be to, geros nuotaikos po sekso nebus labai lengva sugadinti.
 
  • Seksas, kuris sukelia tokias mintis: „Negaliu patikėti, kad aš tai padariau“. Verta pabandyti kažką, apie ką seniai svajojote, bet vis nesiryždavote: seksą viešoje vietoje, BDSM, vaidmenų žaidimus.
 
  • Sekso poza, kurią pasiryžtama išbandyti tik kartą gyvenime. Nes juk bent šiek tiek norite ir tikite, kad gyvenime viską reikia išbandyti bet kartą, jei labai norite.
 
  • Labai triukšmingas, kaimynus nervinantis seksas. Dėl vienkartinio atvejo nieko blogo nenutiks ir jūsų iš nuomojamo buto neišmes. Tačiau garsesnis nei paprastai seksas gali jaudinti labiau nei įprastai.
 
  • Atsisveikinimo seksas. Tai seksas po to, kai priimate sprendimą galutinai arba laikinai išsiskirti (vienas partneris išvyksta dirbti, studijuoti į tolimą miestą arba emigruoja į kitą šalį). Liūdesys, sužadinti jausmai tokį seksą daro nuostabiu.
 
  • Seksas, klausantis mėgstamiausios muzikos įrašų. Mėgstama muzika maloniai nuteikia, padeda labiau pasitikėti savimi ir atsipalaiduoti mylintis.
 
  • Seksas, kai partneris daro viską vienas. Taip, mylintis turi dėti pastangų abu, bet kartais taip gera tiesiog atsipalaiduoti ir leisti partneriui daryti viską, kad suteiktų jums malonumą.
 
  • Seksas, kai esate beprotiškai įsimylėję. Įsimylėjimo būsena užaugina sparnus ir seksas būna pats nuostabiausias. Tuomet, regis, niekaip nepasisotinama vienas kitu kūnu.