Intymumas nėra apie seksą. Tai apie gebėjimą susikurti nuotaiką, kurioje nebelieka jokių pašalinių trikdžių, tik tai, kas svarbiausia. Intymumas yra neatsiejamas nuo nuoširdumo.

 

intymumas

Tai poros atsiribojimas nuo likusio pasaulio. Intymumas – tai gebėjimas pirštų galiukais prisiliesti prie kito žmogaus sielos.

 

Intymioje aplinkoje nėra ko bijoti. Galima laisvai kalbėti, šypsotis, daryti pauzes.

 

Intymioje aplinkoje bet kokios oro vibracijos turi prasmę. Intymumas – tai tarsi gynybos priemonė nuo pasaulio netobulumo. Tai specialus dviejų žmonių kodas, kurį žino tik jie.

 

Kai atsiranda intymumas, energija, jungianti porą, pradeda sklandžiai ir lengvai tekėti. Tai lyg šilta antklodė, apgaubianti santykius ir padedanti juos išsaugoti. Kol yra intymumas, galima būti ramiems, kad nieko blogo nenutiks. Tačiau vienas neatsakingas poelgis gali sugriauti intymumą.

 

Ar yra santykių be intymumo? Be abejo. Tačiau santykiai, kuriuose jo netrūksta, primena begalinį, gyvą vandenyną. Jeigu intymumo nėra – santykiai tėra tik kaip dirbtinis baseinas. Kartais geras, gražus, su brangiais filtrais, tačiau be gyvybės dugne ir su mirusiu vandeniu.

 

Visi, kurie bent kartą gyvenime yra patyrę intymumą, nebegali be jo gyventi ir kurti santykių – jie visada stengsis jį dar kartą pakartoti. Intymumas suteikia energijos gyventi, judėti ir tikėti.

 

Iš naujo patyrę intymumą, žmonės pradeda labiau pasitikėti, tampa atviresni, jaučia didesnį palaikymą ir patys labiau nori palaikyti kitus. Gali būti, kad intymumas žmogaus gyvenime yra vienas iš labiausiai praturtinančių patirčių gyvenime.