Radijo ir televizijos laidų vedėjas, „radistas“ Rolandas Mackevičius daug kam žinomas ir kaip atsidavęs šeimos vyras. Tačiau pasirodo, kad žinomą vyrą taip pat įmanoma išvesti iš kantrybės – ir net taip, kad jis panaudotų jėgą prieš moterį.

 

Aš galiu!

Laimei, toks scenarijus – tai epizodas iš R. Mackevičiaus pasirodymo ekstremalių išbandymų laidoje „Aš galiu!”. Šį sekmadienį „radistas“ pasirodys kartu su atlikėja Donata Gutauskiene – Laisva, su kuria visą savaitę mokėsi rytų kovos menų kartu su tituluotu čempionu Jordanu Poškaičiu. Pasirodymo metu projekto dalyviai vaidina sutuoktinių porą, kurią be visų kitų bėdų slegia ir vyro neištikimybė.

 

Būtent už tai įsiutusi Laisva ir paleis į darbą kumščius – R. Mackevičių studijoje ji talžė ne tik puodais ir samčiais. Radistas pajuto ir kelis taiklius jos spyrius, o vėliau Laisva ant gulinčio vyro pilvo net mėtė gerai pagaląstus peilius.

 

Galiausiai supykusi ji užmovė R. Mackevičiui ant galvos jo mylimiausio kačiuko paveikslą, ir tai buvo paskutinis lašas – įsiutintas vyras viena ranka sugriebė Laisvą už kaklo, ir pakėlęs ją į orą, metė ant stalo. Šis nuo smūgio bemat sulūžo. Galiausiai Laisva į pagalbą pasiėmė kirvį, ir nuo lemiamų smūgių R. Mackevičių išgelbėjo tik komisijos nariai.

 

Po pasirodymo likę dalyviai negailėjo komplimentų už įspūdingą pasirodymą. „Aš puikiai žinau, ką gali didelės ir stiprios Rolando rankos“, – Laisvą už atremtus smūgius gynė R. Mackevičiaus kolega J. Nainys.

 

„Nebijokit, Laisva ir Rolandas iš tiesų džiaugiasi labai gražiais tarpusavio santykiais, o čia yra tik mūsų žaidimukai“, – šyptelėjo R. Mackevičius, gaudydamas kvapą po įspūdingo pasirodymo. „O aš jau prieš savaitę sakiau, kad šituos naujus įgūdžius galėsiu panaudoti savo darbe, ten pavojingų situacijų netrūksta“, – kalbėjo dirbanti televizijos žurnaliste Laisva.

 

Tačiau nuo komisijos stalo skriejo kiek labiau skeptiški vertinimai. „Aš manau, kad smurto šeimoje išvis negali būti, todėl nereikia jo propaguoti net tokiais būdais“, – kalbėjo Beata Nicholson, ir šiuos jos žodžius studijoje palydėjo pritariantys plojimai. Ar toks rizikingas ir kovingas pasirodymas atneš R. Mackevičiui ir Laisvai taip reikalingus taškus? Įpusėjus sezonui abu poros nariai yra rezultatų lentelės viduryje, todėl tiek pergalė, tiek ir pralaimėjimas šį sekmadienį gali juos abu arba iškelti į lentelės viršų, arba palikti jos dugne. Kvapą gniaužiantys pasirodymai – jau šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.