Nepakeičiamas drabužis ankstyvą rudenį ir šiltesnėmis vėlyvo rudens dienomis? Miesto stiliaus gerbėjo ir gerbėjos spintoje negali pritrūkti pereinamojo laikotarpio striukės, kuri idealiai tinka, kai lauke dar gana šilta, bet ne taip šilta, kad kūnui sušildyti užtektų tik džemperio. Ieškai tobulos striukės rudeniui? Specialiai Tau pristatome geriausius fasonus ir nurodome gerai žinomų streetwear‘o prekės ženklų modelius. Visus juos gali įsigyti online JD Sports!

 

Neperpučiama striukė visada madingajordan-kurtka-zimowa-w-j-flight-puffer-core-damskie-kurtki-zimowe-czarny-dr0546-010

 

Neperpučiama striukė yra gerai žinoma ir išbandyta rudens striukė, kuri jau daugelį metų neišeina iš mados, ir viskas rodo, kad ji karaliaus ir šį sezoną. Iš patvarios, dažnai vandeniui atsparios medžiagos pagamintos pereinamosios striukės yra labai funkcionalios ir universalios. Jos puikiai apsaugo nuo vėjo, lietaus ir žemesnės temperatūros. Neperpučiamos striukės tinka prie kasdienių drabužių ir aksesuarų. Populiariausios yra užsegamos su kišenėmis ir gobtuvu – vyriškas versijas rasi JD Sports parduotuvėje su Jordan etikete, apžiūrėk Essential Woven Jacket modelį, kurį galima įsigyti visą juodą ir juodai raudoną su Jumpman simboliu ant nugaros. Taip pat geras pasirinkimas vyrams bus kultinės The North Face neperpučiamos striukės – apžiūrėk MA Wind modelį. Įdomus variantas tarp striukių, pagamintų iš glotnios sintetikos, yra New Era Ortalion Panel rudeninės striukės vyrams be gobtuvo, bet su stovinčia apykakle. Ar pasirinksi tą, kurios logotipas ir motyvas nurodo Chicago Bulls komandą, ar Los Angeles Lakers? Jei Tave domina rudeninės striukės moterims iš poliesterio, būtinai atkreipk dėmesį į bomber tipo striukes – juodos spalvos Nike Air Bomber modelis su rauktomis rankovėmis tiks prie bet ko, įskaitant glamūrinę aprangą!

 
 

O gal beisbolo tipo striukė?

 

Dar vienas klasikinis fasonas, kuris bus madingas rudens sezoną. Vyriškos ir moteriškos rudeninės striukės, įkvėptos amerikiečių koledžų studentų, žaidžiančių beisbolą. Oficialiomis progomis dėvimos striukės, streetwear‘yje naudojamos jau daugelį metų ir nėra jokių požymių, kad tai pasikeis. Iš minkšto trikotažo pasiūta plati striukė su suvaržomais riešais ir juosmeniu bus šiltesnė alternatyva džemperiams, o dėl storesnio pamušalo puikiai tiks pirmiesiems šaltiems orams. JD Sports rasi beisbolo striukių jai ir jam. Tave domina pereinamosios striukės vyrams? Apžiūrėk beisbolo striukę Allstar iš Niujorko prekės ženklo Supply & Demand. Tuo tarpu geriausios rudens striukės moterims tai: adidas – Varsity Bomber ir Fila – VRSTY Bomber.

 

Pereinamojo laikotarpio striukės – kokią spalvą rinktis ir su kuo dėvėti?

 

Jau žinai, kokio kirpimo rudens striukę pasirinksi? Tokiu atveju, panagrinėkime dar striukių spalvas. Kurios bus dėvimos šį sezoną? Viskas rodo, kad dominuos juoda spalva, o taip pat – žinoma! – rudens spalvos: ruda, smėlio, raudona. Kai kalbama apie tamsias spalvas, gerai jas dėvėti nejungiant su kitomis spalvomis arba paįvairinti su balta ir ryškiomis, energingomis spalvomis. Taip pat bus madingi pilki ir net prislopinti mėlyni atspalviai. Tarp tokio plataus asortimento tikrai rasi tai, kas tiks Tavo rudens garderobui. Pereinamojo laikotarpio striukes iš JD Sports derink su kedais, inkariukais ar aktyvaus laisvalaikio stiliaus batais. Vilkėk jas su jogeriais, džinsais ar chino stiliaus kelnėmis, marškinėliais ir džemperiais (su gobtuvu ar be) arba medvilniniais marškiniais ir liemenėmis. Kaip streetwear‘yje – viskas priklauso nuo Tavo išradingumo ir geros savijautos!