Kartu su šaltesniais orais į visuomenę vis įnirtingiau skverbiasi ir įvairūs virusai. Rudenį pašnarpščioti nosimi gali tekti daug kam, bet trys Zodiako ženklai rugsėjo 30-spalio 6 d. savo sveikatai turėtų skirti ypatingą dėmesį.

 

AvinasBackground,Of,Thai,Astrology,The,Concept,Of,Love.

 

Avinus sunku sulaikyti vietoje. Net šiek tiek sunegalavę jie nenutraukia įprastos veiklos, toliau pareigingai vykdo visas atsakomybes. Šįkart pajutus bent menkiausią negalavimą labai rekomenduojama sustoti ir leisti sau pailsėti, įsiklausyti, ko reikia jūsų organizmui. Net iš pirmo žvilgsnio nekaltas peršalimas gali baigtis rimtomis komplikacijomis. Su sveikata juokauti nevalia, ypač šiuo laikotarpiu. Beje, nepakenktų sustiprinti imunitetą papildomais vitaminais.

 

Ožiaragis

 

Šią savaitę bus padidėjusi traumų ir nelaimingų nutikimų rizika. Todėl patartina vengti bereikalingų kelionių, ekstremalių pramogų ir kitų situacijų, kuriose kyla didesnė tikimybė susižeisti. Atsargūs turėtumėte būti net buityje, mat labai didelė rizika, kad įsipjausite, nusideginsite ar patirsite kitų buitinių traumų. Nors jos ir nebus itin pavojingos, visgi gali sugriauti numatytus planus ir savaitę pakreipti visai kitaip nei tikėtasi.

 

Žuvys

 

Meniškosios Žuvys linkusios užsisvajoti ir būtent tai šią savaitę kels didžiausią pavojų. Būkite budrūs aplinkai, nes joje šiuo metu jūsų tykos įvairiausi pavojai: nuo elementaraus paslydimo ar neatsargaus kojos pakrypimo iki rimtų avarijų. Apskritai jausitės turintys mažiau energijos, todėl verčiau atidėti nebūtina veiklas, susitikimus. Dabar geriau daugiau laiko skirti sau, buvimui atpalaiduojančioje aplinkoje. Palanku sustiprinti sveikatą pasilepinant SPA malonumais.

 

Autorius Jūratė Survilė