Jaučiu apetitą kūrybai

Naglis Bierancas - Karolio Jautakio foto 1

LNK televizijos projekte „Žvaigždžių duetai. Nauja era“ dalyvaujantis Naglis Bierancas turi daugybę talentų – baletas, choreografija, fotografija, vaizdo įrašų kūrimas, …

Dovana – turėti kam dovanoti

Indre Bareikiene 5Z4A2379 foto Pleography

Dėl pagalbos ir palaikymo moterims žinomai visuomenininkei, „IS Agency“ įkūrėjai Indrei Bareikienei šie metai buvo kupini naujų patirčių. Indrė prisiekė …

(Ne)vienas namuose

Nottinghamshire,,Uk,09,Dec,2025,:,Some,Best,Of,The

„Vienas namuose“ – filmas, tapęs tikra šventine klasika. Kasmet artėjant Kalėdoms milijonai žiūrovų vėl įsijungia televizorius, kad pamatytų berniuką Keviną, …

Unikalumas yra didelė vertybė

Milda Noreikaite - @menininkesandra

Aktorė Milda Noreikaitė sako norinti turėti įvairių supergalių, ją net lanko sapnai apie tai, kaip pasitelkusi antgamtiškus gebėjimus gelbėja pasaulį. …

Tikrasis grožis slypi savivertėje

Marija_Palaikyte  _Gabijos Vainiutes_foto

Šventėms artėjant galvosūkiu tampa ne tik dovanos artimiesiems, bet ir kuo pasipuošti. Mados tendencijų analitikė Marija Palaikytė-Franchini sako, kad jai …

(Ne)pažįstama Pamela

Cannes,,France,-,May,20:,Pamela,Anderson,Attends,The,'120

„Playboy“ žvaigždė, sekso simbolis – tokie apibūdinimai ilgą laiką lydėjo Pamelą Anderson, kuri iš tiesų svajojo tiesiog būti aktore. Tačiau …

Viskas, ko man reikia, yra šalia

Linas Adomaitis, FOTO IRMA ADOMAITIENE IMG_4922

Gruodžio 16-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje vyks ypatingas koncertas „Vytauto Kernagio kodeksas“, kuriame maestro dainas atliks talentingiausi šalies dainininkai ir grupės. …

Superherojų krikštatėvis

Los,Angeles,,Ca,-,November,4,,2013:,Stan,Lee,At

Draugiškas Žmogus-voras, ypatingomis galiomis apdovanoti mutantai X-menai, genialus Geležinis žmogus – su blogiu kovojantys ir visada laimintys superherojai. Juos pažįsta …

Kurdama jaučiuosi įsimylėjusi

Tati Frank & Alexey Tseitlin

Pašnekovės prašymu, kalba netaisyta.   Kino teatruose jau rodomas J. Krisiūno filmas „Laimingos žvaigždės“, kuriame vieną pagrindinių vaidmenų atliko Ineta …

Esu šeimos žmogus

Edvinas_Šeškus_@monicanonphoto2

LNK muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai. Nauja era“ dalyvaujantis profesionalus krepšininkas Edvinas Šeškus pasakoja, kad ši patirtis labai smagi, sykiu bauginanti, …

Visada buvau jautri kvapams

Kristina Strolienė_asmn

Nišinės parfumerijos salonai „Krispo“ mini 15 metų sukaktį. Jų įkūrėja ir vadovė Kristina Strolienė atvirauja, kad jau seniai nustojo brėžti …

Namai – mano ramybės oazė

Sandra Serne - foto Natallia Kendysh

Dizainerė Sandra Šernė džiaugiasi pasibaigusiu vasaros sezono įkarščiu, nes gali daugiau laiko skirti vaikams ir namams. Žinoma moteris sako pastebėjusi, …

Kūrybai įkvepia pats gyvenimas

Martynas Kavaliauskas - Paulius Leonas, Pleography

Dainininkas Martynas Kavaliauskas ruošiasi didžiausiems savo karjeros koncertams, kurie vyks pagrindinėse šalies arenose gruodžio–sausio mėnesiais. Pirmasis koncertas jau gruodžio 12 …

Keistuolė Diane

Diane,Keaton,At,The,Tcl,Chinese,Theatre,Hosts,Handprint,And

Šių metų spalio 11 d. Holivudas neteko dar vienos legendos – mirė žymioji amerikiečių aktorė Diane Keaton. Jai buvo 79 …

Man gera būti scenoje

Eimantas Paulauskas eimantasphoto.com

Naujausiame „Domino“ teatro spektaklyje „Aukštakulniais per santuoką“ vaidinantis Eimutis Kvoščiauskas visada džiaugiasi būdamas scenoje. „Nors kartais pabambu ant savo profesijos, …

Mane pradžiugina net maži dalykai

Vaida Genyte_asmn.

Dainininkei ir muzikos pedagogei Vaidai Genytei ruduo visuomet labiau įtemptas, nes prasideda nauji mokslo metai. VDU dainavimą dėstanti profesionalė pasakoja, …

Labai vertinu nuoširdumą

Valentinas_Krulikovskis - foto TaurasGūdmantas-TeatroKitasKampa17-tosezonoatidarymas2025-095

Kino teatrus jau pasiekusiame filme „Laimingos žvaigždės“ vaidinantis Valentinas Krulikovskis neseniai pasirodė scenoje su improvizacijų teatru „Kitas kampas“. Aktorius pasakoja, …

Geležinė mados pasaulio ledi

New,York,,Ny,-,June,9,,2019:,Anna,Wintour,Attends

Anna Wintour – žurnalistė, mados kritikė ir išskirtinė moteris, kone keturis dešimtmečius sėdėjusi vyriausiosios amerikiečių mados žurnalo „Vogue“ redaktorės kėdėje. …

Pas žmones einu atvira širdimi

Ieva Dūdaitė - Vilgailės - Yours Photography foto

Pianistei Ievai Dūdaitei-Radžiūnei šis ruduo – ypatingas. Talentinga muzikantė leidžiasi į didžiausią solinių koncertų turą po Lietuvą, kurio metu aplankys …

Mano PrieKavos.lt