„Nuėjau į vizitą ir sužinojau, kad man vidinis kraujavimas, kad kraujo dėmė didesnė nei vaisius ir didelė rizika persileisti, o …
Tema: žinomi žmonės
Jaučiu apetitą kūrybai
LNK televizijos projekte „Žvaigždžių duetai. Nauja era“ dalyvaujantis Naglis Bierancas turi daugybę talentų – baletas, choreografija, fotografija, vaizdo įrašų kūrimas, …
Dovana – turėti kam dovanoti
Dėl pagalbos ir palaikymo moterims žinomai visuomenininkei, „IS Agency“ įkūrėjai Indrei Bareikienei šie metai buvo kupini naujų patirčių. Indrė prisiekė …
(Ne)vienas namuose
„Vienas namuose“ – filmas, tapęs tikra šventine klasika. Kasmet artėjant Kalėdoms milijonai žiūrovų vėl įsijungia televizorius, kad pamatytų berniuką Keviną, …
Unikalumas yra didelė vertybė
Aktorė Milda Noreikaitė sako norinti turėti įvairių supergalių, ją net lanko sapnai apie tai, kaip pasitelkusi antgamtiškus gebėjimus gelbėja pasaulį. …
Tikrasis grožis slypi savivertėje
Šventėms artėjant galvosūkiu tampa ne tik dovanos artimiesiems, bet ir kuo pasipuošti. Mados tendencijų analitikė Marija Palaikytė-Franchini sako, kad jai …
(Ne)pažįstama Pamela
„Playboy“ žvaigždė, sekso simbolis – tokie apibūdinimai ilgą laiką lydėjo Pamelą Anderson, kuri iš tiesų svajojo tiesiog būti aktore. Tačiau …
Viskas, ko man reikia, yra šalia
Gruodžio 16-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje vyks ypatingas koncertas „Vytauto Kernagio kodeksas“, kuriame maestro dainas atliks talentingiausi šalies dainininkai ir grupės. …
Superherojų krikštatėvis
Draugiškas Žmogus-voras, ypatingomis galiomis apdovanoti mutantai X-menai, genialus Geležinis žmogus – su blogiu kovojantys ir visada laimintys superherojai. Juos pažįsta …
Arūnas Valinskas: „Gerą žaidimą atpažįsti iš to, kad niekas nenori jo baigti“
Šie metai pažymėti išskirtiniu kūrybiniu produktyvumu – Lietuvoje pasirodė net trys nauji „Auksinis Protas“ stalo žaidimai, pratęsiantys tradiciją mąstyti, varžytis …
Muzika yra vieta, kur esu visiškai nuoširdus
Kino teatruose nugriaudėjo dokumentinio filmo „BIX – beveik nirvana“ premjera. Tai unikali istorija apie vaikinus iš provincijos, kuriems atsivėrė pasaulis: …
Klausydama savo širdies niekada nesuklydau
Žinomas TV veidas Ugnė Siparė pasakoja, kad kiekvieną dieną jaučiasi laiminga. „Net jei pasitaiko nesėkmių ar prasta nuotaika, suprantu, kad, …
Kurdama jaučiuosi įsimylėjusi
Pašnekovės prašymu, kalba netaisyta. Kino teatruose jau rodomas J. Krisiūno filmas „Laimingos žvaigždės“, kuriame vieną pagrindinių vaidmenų atliko Ineta …
Esu šeimos žmogus
LNK muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai. Nauja era“ dalyvaujantis profesionalus krepšininkas Edvinas Šeškus pasakoja, kad ši patirtis labai smagi, sykiu bauginanti, …
Visada buvau jautri kvapams
Nišinės parfumerijos salonai „Krispo“ mini 15 metų sukaktį. Jų įkūrėja ir vadovė Kristina Strolienė atvirauja, kad jau seniai nustojo brėžti …
Didžiausios sėkmės sulaukęs pramogų pasaulio atstovas
Kai 2009 m., būdamas 50-ies, mirė Michaelas Jacksonas, popmuzikos pasaulyje neliko vienos ryškiausių žvaigždžių. Pirmą singlą jis išleido dar 1972 …
Namai – mano ramybės oazė
Dizainerė Sandra Šernė džiaugiasi pasibaigusiu vasaros sezono įkarščiu, nes gali daugiau laiko skirti vaikams ir namams. Žinoma moteris sako pastebėjusi, …
Kūrybai įkvepia pats gyvenimas
Dainininkas Martynas Kavaliauskas ruošiasi didžiausiems savo karjeros koncertams, kurie vyks pagrindinėse šalies arenose gruodžio–sausio mėnesiais. Pirmasis koncertas jau gruodžio 12 …
Keistuolė Diane
Šių metų spalio 11 d. Holivudas neteko dar vienos legendos – mirė žymioji amerikiečių aktorė Diane Keaton. Jai buvo 79 …
Man gera būti scenoje
Naujausiame „Domino“ teatro spektaklyje „Aukštakulniais per santuoką“ vaidinantis Eimutis Kvoščiauskas visada džiaugiasi būdamas scenoje. „Nors kartais pabambu ant savo profesijos, …
Mane pradžiugina net maži dalykai
Dainininkei ir muzikos pedagogei Vaidai Genytei ruduo visuomet labiau įtemptas, nes prasideda nauji mokslo metai. VDU dainavimą dėstanti profesionalė pasakoja, …
Labai vertinu nuoširdumą
Kino teatrus jau pasiekusiame filme „Laimingos žvaigždės“ vaidinantis Valentinas Krulikovskis neseniai pasirodė scenoje su improvizacijų teatru „Kitas kampas“. Aktorius pasakoja, …
Geležinė mados pasaulio ledi
Anna Wintour – žurnalistė, mados kritikė ir išskirtinė moteris, kone keturis dešimtmečius sėdėjusi vyriausiosios amerikiečių mados žurnalo „Vogue“ redaktorės kėdėje. …
Pas žmones einu atvira širdimi
Pianistei Ievai Dūdaitei-Radžiūnei šis ruduo – ypatingas. Talentinga muzikantė leidžiasi į didžiausią solinių koncertų turą po Lietuvą, kurio metu aplankys …