Naujausi moksliniai tyrimai rodo, kad sveiki dantys – tai ne tik gaivus burnos kvapas ir graži šypsena. Pasirodo, kad prasta dantų ir dantenų būklė turi tiesioginę įtaką bendrai organizmo sveikatai: kraujotakos sistemai, sėkmingam nėštumui, diabetui ir net Alzheimerio vystymuisi.

 

Ko reikia, kad dantys būtų sveiki?IONICKISS rankiniai

 

Turbūt visi žino įprastą burnos higienos trejybę: dantų valymas šepetėliu, tarpdančių siūlas ir profilaktiniai vizitai pas odontologą. Žinoma, yra ir daugiau priemonių, pavyzdžiui, jei nešiojate kabes ar breketus, burnos priežiūros rinkinys dar labiau prasiplečia. O kur dar dantų pastos pasirinkimas: įvairiausių skonių, kvapų ir skirtingų, deja, ne visada mums naudingų sudėčių.

 

Visgi dantų priežiūros esmė – kuo kokybiškiau pašalinti maisto likučius, kad jie netaptų maistu bakterijoms, kurios vėliau mielai „pasivaišins“ ir dantų emaliu bei padės atsirasti ėduoniui. Mechaninis darbas šepetėliu ryte ir vakare – pagrindinis metodas, padedantis pašalinti apnašas. Tačiau, pasirodo, šį darbą galima palengvinti pasirinkus specialų jonizuojantį dantų šepetėlį. 

 

IONICKISS elektriniai sepetėliai IONPAKas yra jonizacija ir kaip ji pritaikoma valant dantis

 

Jonizacijos esmė paprasta – įelektrint atomai virsta jonais, turinčiais teigiamą arba neigiamą krūvį. Viskas gamtoje grįsta poliškumu. Kaip žinote, priešingo krūvio dalelės traukia viena kitą. Mokslininkai jau seniai pastebėjo gydantį neigiamų jonų poveikį, jonizacija buvo taikoma įvairiose kitose srityse, pavyzdžiui, sukurti mums gerai žinomi jonizatoriai, valantys orą. Tačiau ilgainiui šis principas pritaikytas ir burnos priežiūros srityje.

 

Dantų paviršius turi neigiamą krūvį, o apnašos – teigiamą. Todėl jos taip gerai prikimba prie dantų. Pasinaudojus šiomis žiniomis, sukurti unikalūs jonizuojantys dantų šepetėliai IONICKISS, kurie geba sukurti neigiamų jonų srautą ir nukreipti jį į dantis. Kas tokiu atveju vyksta? Pakeičiamas danties paviršiaus krūvis, todėl apnašos, turinčios teigiamą krūvį, lengvai pašalinamos nuo dantų, nes stumiamos nuo danties paviršiaus link priešingą (neigiamą) krūvį turinčio šepetėlio šerelių.

 

IONICKISS – kad dantis valytis būtų paprasčiau

 

Pirmąjį jonizuojantį dantų šepetėlį sukūrė japonų išradėjas Hiroshi Hukuba – taip buvo sukurtas dabartinio IONICKISS dantų šepetėlio prototipas. Šiuolaikinio IONICKISS dantų šepetėlio technologija ištobulinta kartu su mokslininkais iš Tokijo technologijų instituto ir patentuota.

 

Šepetėlis veikia dvejopai: mechaniškai ir jonizuojančiai. Mechaniškai jis veikia, kaip ir bet kuris kitas dantų šepetėlis. Įmontuota baterija sukuria nuolatinį neigiamų jonų srautą, kuris padeda sutrikdyti jonų ryšį tarp dantų ir apnašų, todėl jas daug lengviau pašalinti. Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad IONICKISS pašalina 48 % daugiau apnašų nei įprasti dantų šepetėliai. Dėl natūralaus antibakterinio neigiamų jonų poveikio dantų apnašos mažiau kaupiasi ir tarp valymų, todėl dantys ilgiau išlieka švarūs ir maloniai slidūs.

 

IONICKISS dantų šepetėliai tinkami ir suaugusiesiems, ir vaikams. Jie gali būti standartiniai (mechaniniai), kurie neskleidžia jokių garsų ir vibracijos. Taip pat elektriniai, kuriuose suderinta garsinė ir jonizuojanti technologijos. Jie visi turi keičiamas galvutes, todėl kiekvienas gali pasirinkti norimą galvutės plotį ir šerelių minkštumą.

 

Nebūtina dantų pasta

 

Svarbus šių unikalių dantų šepetėlių išskirtinumas – juos galima naudoti ir be dantų pastos. Tai itin aktualu daug keliaujantiems, kai ne visada yra galimybė išsivalyti dantis su dantų pasta. Taip pat alergiškiems žmonėms ar turintiems vaikų, kurie nuolat nuryja dantų pastą ar nemėgsta jos skonio. Tai puikus pasirinkimas besilaukiančioms moterims, tiems, kuriuos tiesiog pykina nuo pastų, ir visiems kitiems, kurie rūpinasi, ką deda į burną ir kaip geriau prižiūrėti dantis.

 

IONICKISS dantų šepetėlius rekomenduoja juos jau išbandę odontologai ir burnos higienistai.

 

Daugiau informacijos www.ionickiss.lt

info@ionickiss.lt

+370 654 53 353