Vadybininkai daugeliui atlikėjų neretai tampa vienais iš svarbiausių žmonių, padedančių susitvarkyti su didžiuliu gyvenimo ir darbų tempu. Nenuostabu, kad visi jie ilgainiui turi vieni kitus pažinti tikrai gerai. Tačiau panašu, kad grupės „Pinup Girls“ narės Simona Nainė ir Viktorija Sutkutė vis dar gali nustebinti net ir vieną žinomiausių ir labiausiai patyrusių prodiuserių Lietuvoje, savo vadybininką Martyną Tylą.

 

LS_pinup

 

Po paskutinio merginų eksperimento M. Tyla negalėjo paslėpti sutrikimo. „Man tikrai trūksta žodžių. Neturiu net ką pasakyti, esu apšalęs“, – tokius žodžius žinomas prodiuseris, kuruojantis ne vieno žinomo Lietuvos atlikėjo veiklą, LNK eteryje ištars jau šį šeštadienį.

 

LS_pinup2

 

Vis dėlto šie jo žodžiai buvo ištarti kaip komplimentas, kadangi M. Tylą pribloškė patiekalai, kuriuos S. Nainė ir V. Sutkutė kartu su šefu Liutauru Čepracku paruošė laidoje „Lietuvos superšefas: Žvaigždžių iššūkis“. „Abi šios merginos yra iš provincijų. Jos labai gerai žino, kas yra kebabas, kas yra cepelinas ir labai paprastas maistas. Jau yra tekę ragauti jų gaminto maisto, todėl šį kartą esu ypač nustebęs“, – savo susižavėjimo neslėpė laidos svečias.

 

LS_pinup3

 

Pačios atlikėjos atskleidė, kad prieš laidą jautė jaudulį dėl pažinties su L. Čepracku. „Televizijoje vis pastebėdavau, kad Liutauras mėgsta žmones ir per dantį patraukti, todėl gal to kažkiek ir bijojau, bet viskas praėjo labai fainai, jokios kritikos, jokio šaipymosi“, – džiaugėsi V. Sutkutė, išmokusi gaminti šokoladinį desertą.

 

Tuo tarpu S. Nainė mokėsi marinuoti vištieną, kai sviestas turi atsidurti po krūtinėlės odele. „Gal kažkam tai ir atrodys juokinga, ar kvaila, ar kaimietiška, bet aš niekada nevengiu būti tokia, kokia esu. Ir atvirai sakau, kad niekada nesu kimšusi sviesto po vištos odele, o Liutauras labai juokingai viską mokė… Bet galiausiai pavyko!“, – džiaugėsi atlikėja.

 

Tačiau nors ir sužavėjo M. Tylą, „Pinup Girls“ narės turėjo įtikti dar trims Liutauro svečiams, kurie tą vakarą ir skirstė balus. Patiekalus šio šeštadienio laidoje vertins fotografė Jurga Anusauskienė, aktorius Adolfas Večerskis bei dainininkė Rasa Kaušiūtė – ar jie turės merginoms tiek pat komplimentų, o gal skaudžiai nuleis jas ant žemės? Puikūs receptai, smagūs pašnekesiai ir naudingos pamokos iš geriausio Lietuvos šefo – laidoje „Lietuvos superšefas: Žvaigždžių iššūkis“ jau šį šeštadienį 17 val. per LNK.