Garsus Lietuvos bardas, poetas ir šokėjas Valdas Karklelis verkia krokodilo ašaromis. Valdas išsiskyrė su mergina ir niekaip negali pamiršti šio skaudaus įvykio. Nors atsijungimas įvyko prieš keletą metų, po to laiko Karklelis neturėjo daugiau nei vienos moters.

 

vlcsnap-2014-11-03-16h39m35s20_1680x945

KK2 sužinojo, kad, kas baisiausia, Valdą Karklelį moterys išnaudojo. Viena gyvenimo draugė jį taip engė, kad prievartavo jį uždirbinėti pinigus šokant striptizą kitoms moterims.

 

Karklelis dirbdamas šį sudėtingą ir pavojingą darbą, tai yra apsinuogindamas dailiosioms lytims, pamatė, kad dauguma moterų elgiasi kaip katės per morčių. Pamačiusios nuogą Karklelį, griebia už jo karklo ir tempia į miegamąjį.

 

Karklelis visiškai nusivylė dailiąja lytimi ir padarė išvada, kad visos moterys barakudos. Joms reikia pinigų ir vaikų.

 

O kas baisiausia – moterys smirdi! Prisigeria, prisirūko, prisivalgo česnakų ir lenda laižytis! O Karklelis! Ką Karklelis?! Karklelis… nevalgo net mėsos! Miega grožio miego, neina į darbą ir puoselėja savo kūną, masažuodamasis masažo salonuose! Ir todėl… yra labai gražus!

 

Karklelis klausia: ar šioje Marijos žemėje yra nors viena šviežia, nekalta, tai yra padori moteris, kuri norėtų susijungti su Karkleliu.

 

„Laukiu kažko, laukiu siurprizo, to stebuklo, nes jau prisiieškojau daug, buvau suradęs pakankamai daug ir pakankamai daug kartų likau ant ledo“, – šį pirmadienio vakarą 19.30 laidoje KK2guosis Karkelis.

 

O kol kas garsus Lietuvos bardas, dainininkas ir išdurtas moters trubadūras liūdi vienišas pas mamą ant pečiaus ir laukia. Todėl KK2 gelbėdami jo sielą skelbia konkursą „Karklelis ir jo moterys“. Norinčios prisiregistruoti, siųskite gyvenimo aprašymus, duomenis ir dydžius adresu info@betabu.lt