Parodoje – šventėje „Mūsų vestuvės 14”  buvo pristatytos nuotakų makiažų vasaros tendencijos. Patarimais dalinosi trys vizažo meistrės: Karolina, Toma ir Jekaterina.

 

Grožio meistrė Karolina:

 

Pasak vizažo meistrės Karolinos, šią vasarą bus itin  madingas Marilyn Monroe stilius. „Raudonas lūpas ir ryškų akių kontūrą pavadinčiau makiažo klasika. Šis makiažas atkeliavo iš 50-ųjų metų, Marilyn Monroe laikų, ir jau kelis sezonus iš eilės lieka madingas. Tokį makiažą rekomenduočiau savimi pasitikinčiai, drąsiai ir elegantiškai nuotakai.  Kokį įvaizdį kuria raudonos lūpos? Visų pirma atskleidžia moters seksualumą, pasitikėjimą savimi ir eleganciją. Tai klasika, kuri, manau, niekada neišeis iš mados. Šį pavasarį ir vasarą siūlau rinktis kuo ryškesnį raudoną lūpų dažų atspalvį. Įsidėmėkite, kad šilto atspalvio raudona „balina“ dantis, o šaltesnio atspalvio – išryškina jų netobulumą. Jei nesate visiškai patenkinta savo šypsena, rinkitės „šiltesnius“ lūpų dažus. Tokiu atveju tiks koralų spalva, ypač madinga šį sezoną. Turinčios akinančią šypseną, gali drąsiai rinktis ryškiai rožinius lūpų dažus. Neliksite nepastebėta”, – sakė  vizažo meistrė.

   

Grožio meistrė Toma:

 

Vizažo meistrė Toma šią vasarą nuotakoms siūlo rinktis  švelnų ir natūralų makiažą, tik paryškinti antakius. „Norėjau pabrėžti natūralų modelio Veronikos grožį, todėl rinkausi švarų, gaivų, neutralų makiažą. Ypatingą dėmesį skyriau veido ir antakių formai, įvaizdį pagyvinau išraiškingu akių kontūru, kuris itin madingas ir rekomenduotinas nuotakoms šiais metais. Toks įvaizdis idealiai derėjo su nuostabia „Tiulio fėjos“ suknele, dekoruota drugiais”.

   

Grožio meistrė Jekaterina:

 

Vizažo meistrė Jekaterina taip pat siūlo nuotakoms šią vasarą pabrėžti akis. „Populiarus ir visiems žinomas padūmavusių akių makiažas tapo klasikiniu vestuviniu makiažu. Klasikinis padūmavusių akių makiažas nepraras populiarumo ir 2014 metais. Tokio makiažo akcentas – akys. Lūpos dažomos neutraliomis spalvomis. Neryškus lūpų atspalvis neatitrauks dėmesio nuo kitų makiažo detalių, visas dėmesys teks jūsų akims. Vestuvinis padūmavusių akių makiažas išsiskiria kitokia atlikimo technika: tamsiais šešėliais dengiamas ne visas viršutinis vokas, o tik išoriniai akių kampučiai. Nepatariu su akių kontūro pieštuku ar plunksnele brėžti labai storos linijos. Darant vestuvinį makiažą akių kontūro linija turi būti šiek tiek plonesnė negu vakariniame makiaže. Pasirinkusios padūmavusių akių makiažą, tikrai nesigailėsite, o jūsų akys bus užburiančios!”

 
Nuotraukos – parodos „Mūsų vestuvės“ organizatorių