• 600 g žuvų filė
  • Paprika
  • 50 g poro
  • 100 g cukinijos
  • Morka
  • 2 šaukštai sviesto
  • 100 g fermentinio sūrio
  • Druskos, pipirų, prieskonių žuviai, imbiero pagal skonį
  • Citrina
  • 2 kiaušiniai
  • 3 šaukštai miltų

Gaminimas

Žuvų gabaliukus apšlakstyti citrinos sultimis, apibarstyti prieskoniais, palaikyti apie 30 min. Per tą laiką smulkiais kubeliais supjaustyti daržoves, pakepinti svieste, pagardinti prieskoniais. Išplakti kiaušinius. Juose ir miltuose paeiliui apvolioti žuvų gabalėlius ir kepti aliejuje. Apkeptas daržoves sumaišyti su tarkuotu sūriu. Ant keptos žuvies uždėti daržovių ir sūrio. Patiekti su bulvėmis ir mėgstamų daržovių salotomis.



Spausdinti