Turbūt nėra tokio ištikimo televizijos žiūrovo, kuris neprisimintų legendinio virtuvės meistro, laidos „Roberto receptai“ žvaigždės Roberto Ščesnavičiaus. Daugiau nei dešimtmetį kūręs ir vedęs televizines kulinarijos laidas, profesionalus šefas pagaliau ir pats tapo vienos iš jų svečiu. Apsilankęs TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ žinomas vyras pasakos ne tik apie tai, kokį maistą mėgsta skanauti pats, bet ir kalbės apie dietas, kurios, pasak jo – toli gražu ne kiekvienam organizmui.

 

35ep 01

 

Jau šį šeštadienį laidoje „Virtuvės istorijos“ ankstyviausieji žiūrovai turės galimybę išvysti net dviejų šaunių kulinarų duetą – virtuvėje suksis ir smagiai šnekučiuosis ne tik laidos šefė, kulinarė Ilona Juciūtė, bet ir garsus šios srities profesionalas R. Ščesnavičius.

 

35ep 02

 

„Aš atradau virtuvę nuo vaikystės, nes mano mama ir močiutė, ir tėtis labai skaniai gamindavo. Šeimoje nebuvo profesionalaus kulinaro, bet buvo tradicija, kad visi mėgo gaminti“, – prisiminimais dalinsis virtuvės meistras.

 

35ep 03

 

Manantiems, kad profesionaliai maisto gamyba užsiimantys žmonės visuomet valgo tik įmantriausius patiekalus, R. Ščesnavičius prisipažįsta: jo racione – ir greitasis maistas, kurio visai nereikėtų smerkti.

 

35ep 04

 

„Negalvokite, kad greitas maistas visada yra blogai. Tikrai nėra blogai, aš ir pats greitą maistą vartoju, kaip ir visi mirtingieji. Aukšto lygio maistas nėra kiekvienai dienai“, – su šypsena pasakos R. Ščesnavičius.

 

Net leisdamas sau pasilepinti profesionalus kulinaras nepamiršta ir sveikos mitybos. Virtuvės šefas laidoje atskleis, jog ketina išleisti receptų knygą tiems, kurie nori gyventi sveikai. O laidos žiūrovams, kurie bando visas dietas iš eilės, R. Ščesnavičius negailės vertingų patarimų.

 

Linksmą ir atvirą virtuvės šefo R. Ščesnavičiaus bei jo bičiulių interviu, daugybę naudingų maisto gaminimo patarimų televizijos žiūrovai išgirs jau rytoj, šeštadienį, 9.00 val. kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“.

 

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9.00 val. per TV3