• 3 kg kiaulienos
  • 100 ml granatų sulčių
  • Vienos citrinos sultys
  • 100 ml sauso, raudonojo vyno
  • 45 ml aliejaus
  • 4 svogūnai
  • Aitriosios paprikos, juodųjų ir baltųjų pipirų pagal skonį
  • Čiobrelių, kmynų, druskos pagal skonį

Gaminimas

 

Kiaulieną ir svogūnus supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą. Supilti granatų, citrinos sultis, vyną. Pabarstyti prieskoninėmis žolelėmis, pipirais ir druska. Sumaišyti. Supilti aliejų ir vėl išmaišyti. Puodą uždengti maistine plėvele ir palikti šaldytuve per naktį arba 24 valandoms. Suverti mėsos gabalėlius ant iešmų. Vėrinukus vartant kepti 15 – 20 minučių ant gerai įkaitintų žarijų.

 

100 g apie 227 kcal 

Spausdinti