Nakties magija baigėsi. Dabar galima tik prisiminti, koks jis buvo nenuilstantis ir nuoširdžiai stengėsi įgyvendinti kiekvieną mylimosios fantaziją. O galbūt tai truko vos kelias minutes ir labiau priminė gimnastikos pratimus… Bet kokiu atveju, mylimieji stengiesi nenuvilti vienas kito ir patys nesijausti nuskriausti. Tą akimirką jie buvo pavirtę vienu kūnu. Tačiau atėjo metas padaryti pauzę. Pauzę, kurią kiekvieną pora užpildo savaip.

 

Jeigu pora kartu nebe pirmą dieną, puikiai pažįsta vienas kitą ir labai pasitiki, tai bet koks partnerio elgesys atrodys priimtinas. Net jeigu mylimasis iškart po orgazmo užmigtų apsikabinęs taip, kad partnerei būtų visą naktį nepatogu gulėti, ji atleis. Jeigu, žinoma, naktį stengėsi suteikti didžiausią palaimą.

 

Tačiau jeigu po sekso iškart užmigtų ar, dar baisiau, užknarktų naujas mylimasis, partnerė tikriausiai nusigraužtų nagus iš apmaudo! Įsižeidusi moteris gali net pažadinti naująją simpatiją ir jam paaiškinti, kad užmigti po sekso – labai nedžentelmeniška.

 

Jeigu partneris po intymių žaidimų vis dėlto neužmigo, nepamirškite padėkoti už nuostabią naktį, pagirti, pasimeilinti, tačiau nedaugžodžiauti. Kita vertus, geriau nepersistengti, nes per didelis meilumas gali atrodyti nenatūraliai.

 

Jeigu partneris užmigo iškart po sekso, padėkoti už nepakartojamą naktį galima rytą. Juk naktis buvo tokia karšta, kad net saulei pakilus negalite to pamiršti! Žodžius rinkti atidžiai. Girdamos neanalizuokite partnerio veiksmų praėjusią naktį ir nesaldžialiežuvaukite. Beje, padėkojus galima pasiūlyti pratęsti vakarykščius įvykius. Daugeliui vyrų rytinis seksas būtų geriausia padėka!