pexels-paul-wence-1832562

Pravėrę būsto duris, jūsų svečiai pirmiausia atkreips dėmesį į du dalykus: interjerą ir, žinoma, kvapą. Būtent šis nematomas, tačiau stipriai jaučiamas komponentas padeda sukurti nuotaiką, gali paveikti emocijas, sugrąžinti senus prisiminimus, apgaubti jaukumu ir maloniais sentimentais.

 

Jeigu norite, kad namuose visada laikytųsi malonus aromatas, jums padės kokybiški namų kvapai. Jie šiandien gali būti labai įvairūs: kvapiosios lazdelės, aromatinės žvakės, purškiami kvapai, kvapai į spintą, smilkalai, eteriniai aliejai ir dar daugiau.

 

Kiekvienas namų kvapas yra unikalus ir turi savo privalumų bei trūkumu. Aukštos kokybės, prabangius namų kvapus savo pirkėjams siūlanti www.krispo.lt komanda nutarė trumpai apžvelgti mėgstamiausius variantus ir padėti rasti jums tinkamiausią!

 

Kvapiosios lazdelės

 

Ilgai išliekantis, malonus namų kvapas, kuris gali laikytis ištisas savaites ar net mėnesius. Jeigu ieškote ilgalaikio sprendimo. Aromatas ilgai laikosi, o atšviežinti lazdeles galima jas apvertus ir pamaišius kvapųjį skystį.

 

Kvepiančios žvakės

 

Uždegtos žvakės suteikia ypatingą atmosferą namuose, o jeigu jos skleidžia malonų kvapą, nauda yra dviguba! Mūsų aromatinės žvakės pasižymi tobulai suderintomis kvapų natomis, vaškas pagamintas iš natūralių, ekologiškų medžiagų. Atraskite jaukumą, šilumą ir pačius maloniausius aromatus!

 

Purškiami kvapai

 

Nors purškiami kvapai aplinkoje laikosi trumpiau nei kvapiosios lazdelės, siūlome itin kokybiškus produktus. Papurškus efektas laikosi gana ilgai. Šis namų kvapas yra tobulai subalansuotas, nedirgina, tačiau maloniai nuteikia, gerina nuotaiką, padeda puoselėti jaukumą namuose.

 

Kvapai į spintą

 

Norint, kad kiekvienas namų kampelis kvepėtų maloniai, nepamirškite savo spintos! Užsistovėję rūbai gali būti suplėkę, skleisti nemalonų kvapą. Namų kvapas spintai, paslėptas lininio audinio maišelyje yra tai, ko ieškote. Kvapų natose persipina gėlių, riešutų, medžių žievės aromatai.

 

Smilkalai

 

Turbūt seniausias namų kvapas, kuris siejamas su rytietiška prabanga, egzotika ir natūraliais gėlių kvapais. Kokybiški, lėtai smilkstantys smilkalai pagaminti iš natūralių produktų, džiugins jus ir jūsų svečius, o malonus kvapas išliks net smilkalui baigus degti.

 

Eteriniai aliejai

 

Tai daugiausia vandenyje tirpūs aliejai, išgauti iš augalų. Aliejų rekomenduojama naudoti kambario drėkintuvuose arba kaitinti specialioje aromatinėje lempoje. Eteriniai aliejai pasižymi išraiškingu kvapu ir nauda sveikatai: juos naudoja aromaterapijos procedūrose, gydant peršalimus ir panašiai.