• 200 g jautienos filė
  • 200 g kiaulienos filė
  • 70 g anakardžių riešutų
  • Saliero stiebas
  • Žaliasis obuolys
  • 100 g konservuotų ananasų
  • Keli lapinių salotų lapai
  • 2 šaukštai balzaminio acto
  • 2 skiltelės česnako
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • Druskos, maltų, juodųjų pipirų pagal skonį

Gaminimas

 

Mėsą supjaustyti juostelėmis ir iškepti atskirai. Obuolį nuplauti, nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti kubeliais.

 

Saliero stiebą nuplauti ir supjaustyti gabalėliais. Salotų lapus taip pat nuplauti, nusausinti ir suplėšyti. Anakardžių riešutus šiek tiek apkepinti sausoje keptuvėje. Paskui juos susmulkinti kočėlu.

 

Nuvalyti česnakus. Ananasus supjaustyti nedideliais gabalėliais. Česnaką, ananasus, druską, pipirus ir actą sumaišyti ir sutrinti elektriniu maisto trintuvu. Į masę sudėti keptą kiaulieną, jautieną, salierą, salotas, anakardžių riešutus ir išmaišyti.

 

100 g apie 455 kcal

Spausdinti