• 5 bulvės
  • 300 g kiaulienos šoninės
  • 2 salierų stiebai
  • Ryšelis svogūnų laiškų
  • 12 alyvuogių (geriausia įdarytų)
  • 10–20 ridikėlių
  • Majonezo
  • Šaukštelis citrinos sulčių

Gaminimas

Bulves nulupti, supjaustyti, sudėti į pasūdytą vandenį ir virti, kol suminkštės. Šoninę supjaustyti plonomis juostelėmis ir kepti ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus. Salierus, svogūnų laiškus, alyvuoges, ridikėlius susmulkinti ir viską sudėti į dubenį. Įdėti išvirtas bulves ir kepintą šoninę. Apšlakstyti citrinos sultimis ir viską išmaišyti su majonezu. Palikti porai valandų šaldytuve, kad atvėstų.

 

Spausdinti