Jau rytoj, penktadienį, žiūrimiausiu laiku 20.30 val. moterų televizijos TV8 eteryje – ypatinga premjera – naujausia, unikalios konditerijos laida „Gardu Gardu“.

 

TV8_Gardu_gardu_Vedejai

TV8 žiūrovės susipažins su „Gardu Gardu“ vedėjais – belgiško šokolado ambasadoriumi Ali Gadžijevu ir profesionalia konditere Jekaterina Buldakova. Staigmena žiūrovėms taps trečiasis personažas, kuris iki šiol buvo laikomas paslaptyje.

 

„Gardu Gardu“ konditerijos laidos studijoje prabils iki šiol negirdėta Gardžioji fėja. Ji kiekvienoje laidoje atskris pas Ali ir Jekateriną pasižvalgyti, ką ir kaip jie gamina. Visažinė fėja papasakos įdomių istorijų apie konditeriją, dalinsis žiniomis apie desertų ruošimą ir juokaus su konditeriais.

 

Pirmojoje „Gardu Gardu“ laidoje jau rytoj, penktadienį, TV8 žiūrovės ne tik pamatys, kaip įgyvendinti gardžiausių desertų receptus, bet ir išgirs trumpus pasakojimus apie tai, kaip savo dienas pasisaldina desertų meistrai.

 

Profesionali konditerė Jekaterina papasakos apie savo kūrybišką darbą su desertais, o Ali – apie aistrą šokoladui ir apie neseniai Vilniaus senamiestyje duris atvėrusią šokoladinę.

 

Visus „Gardu Gardu“ siūlomus desertus žiūrovės galės pasigaminti namie. Ali ir Jekaterina atskleis, kokie instrumentai ir ingredientai konditerijoje kartais padaro tikrus stebuklus. Abu vedėjai ruoš ir savo mėgstamiausius desertus. Kurio desertas-favoritas bus gardesnis? Tai galės nuspręsti kiekviena TV8 žiūrovė, įsijungusi premjerą „Gardu Gardu“ penktadienį 20.30 val.