Maži vaikai (ne)meluoja?

ChatGPT Image 2026-05-19 09_53_14

„Mama, aš to nedariau“ – frazė, kuri akimirksniu sukelia nerimą ir abejonę. Ar vaikas jau išmoko meluoti, ar tiesiog dar …

Juoda katė ar auksaspalvis retriveris?  

A,Golden,Retriever,And,A,Tabby,Cat,Playing,Together,In

Virtualioje erdvėje išpopuliarėjo šmaikštus asmenybių palyginimas: introvertiški, paslaptingi ir atsargesni žmonės prilyginami juodoms katėms, o ekstravertiški, atviri ir linkę įtikti …

Maži ritualai kuria didelę prasmę

Close-up,Of,A,Pink,Coffee,Cup,With,Pink,Tulips,,Candle,

Kartais didžiausi pokyčiai prasideda ne nuo ryškių sprendimų, o nuo vos pastebimų kasdienybės detalių. Nuo to, kaip pradedate rytą, kokią …

Vaikantis svajonių gyvenimą…

Positive,Psychology,As,Focus,On,Well,Being,Attitude,Tiny,Person

Vieniems svajonių gyvenimas – tai ramūs rytai su kava terasoje, kitiems – nuolat sukrautas lagaminas, darbas be griežtų ribų ir …

Ar gyvenate savo gyvenimą?

Young,Man,Traveller,With,Backpack,Watching,Sunset

Ar tai, ką šiandien darote, iš tiesų pasirinkote patys? O gal sprendimus – studijas, darbą, santykius, net gyvenimo tempą – …

Kada vaiko tyla tampa bėda?

Kid,Psychological,Trauma.,Lonely,Child,Boy,Sadly,Look,To,Window

Vieni vaikai vos įžengę į kambarį pradeda kalbėti, klausinėti ir megzti pažintis, o kiti pirmiausia tyliai stebi aplinką ir žmones. …

Paauglių draugystės dramos

The,Girl,Is,Crying.,The,Girlfriend,Consoles,Her

Dar niekada paauglių draugystės nebuvo tokios matomos ir tokios audringos. Šiandien santykiai mezgasi greitai, liepsnoja intensyviai ir kartais baigiasi dramatiškai, …

Mažasis vagis namuose!

Kid,Holds,A,Wallet,And,Takes,Out,With,His,Hand,

Sužinojus, kad vaikas paėmė pinigų be leidimo, tėvus užplūsta pyktis, gėda ar net baimė – kur suklydome? Tačiau vaikų vagystės …

Misija – susigrąžinti vidinę ramybę

Double,Exposure,Of,Silhouette,Of,Woman,Doing,Yoga,In,Lotus

Skubėjimas, nuolatinis informacijos srautas ir kasdieniai rūpesčiai daugeliui tapo įprasta būsena. Nervingumas, vidinė įtampa ar sunkumas užmigti dažnai neatrodo kaip …

Draugystės, kurios žeidžia

Upset,Sad,Little,Caucasian,Children,Kids,Argument,Conflict.,Offended,Girls

Vaikų draugystės ne visada būna tokios, kokias įsivaizduojame. Kartais jos kupinos juoko ir žaidimų, o kartais – nutylėtų ašarų, keisto …

Mano PrieKavos.lt