• 250 g juodojo šokolado
  • 300 ml grietinėlės
  • 3 kiaušiniai
  • 20 g razinų
  • 20 ml tamsaus romo
  • Šaukštelis rudojo cukraus

Gaminimas

 

Į puodą supilti romą, cukrų ir razinas. Virti dar dvi minutes po to, kai ištirps cukrus. Atskirai užvirinti grietinėlę. Paskui sudėti tarkuotą šokoladą. Porą minučių palikti atvėsti ir išmaišyti iki vientisos masės. Išplakti kiaušinių baltymus iki standžių putų.Trynius išsukti su šokolado mase. Supilti romą su razinomis ir gerai išmaišyti. Po truputį, maišant sudėti kiaušinio baltymus. Putėsius supilti į stiklines, uždengti maistine plėvele ir įdėti į šaldytuvą kelioms valandoms arba nakčiai.

 

100 g apie 316 kcal

Spausdinti