• 20 g kininių džiovintų grybų
  • 100 g pievagrybių
  • 100 g bambukų ūglių
  • 100 g žirnių ankštyse
  • 300 g sojų varškės
  • 200 g kininio kopūsto
  • 3 šaukštai aliejaus
  • 2 šaukšteliai šviesaus sojų padažo
  • Druskos, cukraus pagal skonį
  • Šaukštelis sezamų aliejaus

Gaminimas

Džiovintus grybus išmirkyti šaltame vandenyje ir nuplauti. Pievagrybius supjaustyti. Žirnių galus nupjauti. Sojų varškę supjaustyti kubeliais ir 2 min. panardinti į verdantį vandenį, tada išgriebti, nusausinti. Kopūstą supjaustyti juostelėmis. Įkaitintame aliejuje apkepti varškę iki rusvumo. Daržoves atskirai kepti apie 2 min., įpilti sojų padažą, paskaninti druska, cukrumi, sudėti keptą varškę ir dar pakepti apie minutę. Uždengti keptuvę ir viską troškinti dar apie 2 min., supilti sezamų aliejų ir iškart patiekti.


Spausdinti