• 4 vištienos krūtinėlės filė
  • 240 ml pasukų
  • 1,7 g šviežio rozmarino
  • 30 ml aliejaus
  • Druskos ir pipirų pagal skonį

Gaminimas

 

Dubenyje sumaišyti pasukas, rozmariną, druską ir pipirus. Į marinatą sudėti vištienos krūtinėlės filė be kaulų. Palikti marinuotis per naktį arba bent kelias valandas. Prieš kepant, groteles patepti aliejumi. Išimti vištienos filė ir nuvalyti marinato perteklių, sudėti ant grotelių. Kepti virš gerai įkaitintų žarijų iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus (apie 5 – 8 minutes). Tada vištieną nuimti nuo grotelių ir uždengti aliuminio folijos lakštu. Prieš patiekiant palikti pastovėti 5 minutes.

 

100 g apie 260 kcal

Spausdinti