„Kam gi nepasitaiko situacijų, kai pažvelgi, o šaldytuvas tuščias? Išsigelbėjimas – spintelės! Jei šaldytuvas – „sprinteris“, tai namų spintelės – tikros „maratonininkės“. Savaitė ar dvi, ir savo šaldytuve randame tik konservuotų daržovių, padažų, garstyčių ir pagardų, o štai spintelėms tai nė motais – jos „ilgų nuotolių bėgikės“. Kas „gyvena“ mano spintelėje – naujausios laidos tema“, – sako „Beatos virtuvės“ vedėja Beata Nicholson, kviesdama jau rytoj 17.40 val. įsijungti TV3.

 

„Čia „negyvena“ kumpis ir obuoliai, tačiau visokio „plauko“ pupelių, lęšių, kruopų, makaronų, ryžių – apstu“, – varstydama savo spintelių dureles pasakoja Beata. Jos virtuvės lentynose galima rasti ir konservų. „Visų pirma – tunas, tada ančiuviai ir pomidorai savo sultyse. Aišku, įvairiaspalvių uogienių, visų įmanomų rūšių riešutų, jei ne pakeliais, tai bent po vieną užsilikę“, – juokiasi Beata.

 

Šeštadienį TV3 žiūrovai galės pasisemti įkvėpimo iš B. Nicholson šūkio „gaminkime iš to, ką turime!“ Laidos svečias Laurynas – vaikų chirurgas ir muzikantas, puikiai besisukantis virtuvėje.

 

„Man visuomet įdomu pažiūrėti, kaip gamina kiti, pajusti žmogaus stilių ir pomėgius, todėl filmuojant laidą jam pasiūliau: sugalvok ką nors iš to, ką turim. Ir ką jūs manote? Atradau netikėtų dalykų. Prasitarsiu tik tiek, kad lietuviškas varškės sūris ir pesto nuo šiol bus ne tik mano favoritas“, – intriguoja „Beatos virtuvės“ šeimininkė.

 

 „Beatos virtuvė“ – šeštadieniais 17.40 val. tik per TV3!