Trūksta idėjų, kai gervuogių krūmeliai apsipylę juodomis ir sultingomis uogomis? Pasigaminkite gaivių salotų!

  • 200 g gervuogiųsalotos
  • 160 g salotų
  • 100 g ožkų pieno sūrio
  • 60 g graikinių riešutų

Padažui:

  • 45 ml alyvuogių aliejaus
  • Šaukštas balzaminio acto
  • 2 šaukštai medaus
  • Druskos, maltų, juodųjų pipirų, Kajeno paprikos, kmynų pagal skonį

 

Gaminimas

 

Sumaišyti visas padažo sudedamąsias dalis ir minutę pašildyti mikrobangų krosnelėje. Padažą užpilti ant plėšytų salotų lapų, gervuogių, sutrupinto ožkų pieno sūrio. Pabarstyti skaldytais graikiniais riešutais.

 

100 g apie 263 kcal

Paruošimo laikas: 15

2 porcijos

Spausdinti