Paklausta apie savo rytą, balsingoji dainininkė Erica Jennings nedaugžodžiauja ir prispažįsta, kad pabudusi ji nieko negalvoja ir viską daro kaip mažas robotas – automatiškai. Intensyviu ritmu gyvenanti atlikėja neturi griežto režimo ir po vėlyvų koncertų gali neprabudusi miegoti kad ir iki vidurdienio.

 

TV3_Gardu_Gardu_5_laida_Deivydas_Praspaliauskas

 

„Man visgi labiau patinka vakaras nei rytas. Dienos negaliu pradėti be kavos ir man labiau patinka saulėlydžiai nei saulėtekiai. Tikriausiai esu pelėda,“ – prisipažįsta E. Jennings.

 

TV3_Gardu_Gardu_5_laida_Erica_Jennings_Deivydas_Praspaliauskas

 

Tiesa, besidalindama savo kasdieniniais įpročiais, dainininkė atskleidė, kad didžiausias autoritetas jai yra ji pati. To Erica linki kiekvienam jaunam žmogui – elgtis taip, kad galėtum pats sau būti pavyzdžiu ir didžiausiu įkvėpėju. Vis dėlto, dainininkei gyvenimo tikslų padeda siekti ir meilė – be jos Erica neįsivaizduoja savo gyvenimo.

 

TV3_Gardu_Gardu_5_laida_Erica_Jennings_Deivydas_Praspaliauskas_2

 

Paklausta, ką norėtų veikti po dešimties metų, ji nesikuklina: „Esu laiminga, mane džiugina mano aplinka ir veikla, todėl nieko nenoriu keisti. Bent jau dešimt metų norėčiau tęsti tai, ką darau dabar“.

 

TV3_Gardu_Gardu_5_laida_Erica_Jennings_Deivydas_Praspaliauskas_3

 

Apie malonius kasdieninius įpročius ir savitą požiūrį į gyvenimą Erica papasakos jau šį šeštadienį 9.30 val. TV3 laidoje „Gardu Gardu“, kur ją kalbins garsus virtuvės šefas, restorano ir baserijos „Dublis“ įkūrėjas Deivydas Praspaliauskas.

 

TV3_Gardu_Gardu_5_laida_Kokteilis

TV3_Gardu_Gardu_5_laida_Lietiniai

 

Ką „Gardu Gardu“ studijoje gamins Erica Jennings?

 
GRIKIŲ LIETINIAI  (2 porcijos)

 
  • 26 g greito paruošimo grikių košės
  • 10 g greito paruošimo sorų košės
  • 108 g pieno
  • 175 g kiaušinių
  • 1 g druskos
  • 100 g sviesto
  • 30 g špinatų
  • Skiltelės česnako
  • Aštraus pipiro pagal skonį
  • Saujelės daigintų pupų ir lazdyno riešutų
Į talpų dubenį supilkite kiaušinius, ant viršaus berkite smulkintas grikių ir sorų kruopas, druską. Viską užpilkite pienu ir gerai išmaišykite. Lietinius kepkite ant įkaitusios keptuvės. Tuomet atskirai kaitpuodyje pakepinkite špinatus su sviestu, smulkiai supjaustytą česnaką ir aštrųjį pipirą. Galiausiai į kaitpuodį suberkite lazdyno riešutus ir viską gerai išmaišykite.  Gautą masę dėkite ant lietinių ir apiberkite daigintomis pupomis. Tuomet kruopščiai suvyniokite ir papuoškite mėgstamais žalumynais.
ŠLAPIAS KAVOS PYRAGAS SU JUODAISIAIS SERBENTAIS

 
  • 150 g kiaušinių
  • 120 g cukraus
  • 5 g tirpios kavos
  • 90 g miltų
  • 1 g druskos
  • 45 g pieno
  • 5 g kepimo miltelių
 

Užpilui:

  • 200 g grietinėlės
  • 50 g citrinų tyrės
  • 75 g juodųjų serbentų tyrės
  • 25 g burokėlių sulčių
  • 55 g cukraus
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir tirpia kava. Tuomet supilkite pieną, suberkite miltus, druską ir kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite. Gautą masę pilkite į formą ir apie 30 min. kepkite 170 °C temperatūroje. Dar karštas pyragas tankiai (geriausia tai daryti su šakute) subadomas ir gausiai apliejamas užpilu. Užpilui pagaminti sudėkite visus jo ingredientus į kaitpuodį ir maišydami užvirkite. Štai ir viskas!
SOTUSIS KOKTEILIS

  • 60 ml mėlynių tyrės
  • 1 valgomojo šaukšto daigintų pupelių
  • 1 banano
  • 2 valgomųjų šaukštų smulkintų grikių kruopų
  • 200 ml migdolų pieno
Visus ingredientus sudėkite į smulkintuvą, užpilkite migdolų pienu ir gerai išplakite. Prieš ragaujant, galima atšaldyti.

 

 

 

„Gardu Gardu“ – šeštadieniais 9.30 val. per TV3!